Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Banner maken

Een banner maken is dé ideale manier om reclame te maken voor je vereniging of bedrijf. Daarnaast is een spandoek maken een leuke manier om je jarige vriend of vriendin te verrassen. Bij Studentendrukwerk is het nu mogelijk om makkelijk en goedkoop een banner te maken in onze Online Editor. 

  • Topkwaliteit drukwerk
  • Voor binnen én buiten
  • UV- en waterbestendig
  • Hoge kleurechtheid
Begin nu
banner-maken-restaurant

Banner maken

Een banner maken bij Studentendrukwerk is snel, gemakkelijk en altijd van hoge kwaliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring in drukwerk zorgen wij ervoor dat je ontwerp in haarscherpe details op het doek wordt gedrukt. De banners worden gemaakt van sterk, geweven PVC doek genaamd bisonyldoek. Bovendien is het mogelijk om metalen ringen met spinhaken of zeilklemmen toe te voegen aan je banner. Hierdoor weet je zeker dat het doek stevig op z’n plek blijft. Er is niets lelijker dan een verkleurde vale banner aan je gevel. Gelukkig zijn de banners van Studentendrukwerk UV-bestendig. Daarnaast zijn de banieren ook waterbestendig. Hierdoor zijn de banners geschikt voor binnen én voor buiten! Of je nu op zoek bent naar een klein spandoekje of een groot reclamedoek; het is mogelijk om de banners te laten bedrukken in verschillende formaten. De grootste banner is zelfs 2 x 1,5 meter groot! Meer informatie over de verschillende formaten en over de banners is te vinden op de productpagina

Hoe kan ik een banner maken?

Je hoeft geen professioneel designer te zijn om een banner te maken. Bij Studentendrukwerk kun je nu gemakkelijk een banner maken in de Online Editor. Hieronder wordt uitgelegd hoe dat precies in zijn werk gaat:

  1. Kies jouw formaat en open de Online Editor
  2. Gebruik het menu om je foto’s in te laden
  3. Ontwerp je spandoek
  4. Bestel de banner en klus geklaard!

Heb je al een ontwerp van een banner? Het is ook mogelijk om een PDF bestand aan te leveren. 

banner-maken-vierkant

Snel een banner maken

Studentendrukwerk heeft een drukkerij op locatie. Hierdoor kunnen we de kwaliteit hoog houden, de prijzen laag en de levertijd snel. In 99% van alle bestellingen kunnen we de actuele levertijden van onze producten garanderen. Daarnaast is het mogelijk om voor spoedproductie te kiezen. Hierdoor kun je nog sneller de banner in ontvangst nemen. 
*Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk