Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Bidon personaliseren

Een bidon personaliseren is een leuke manier om je saaie waterflesje om te ruilen voor iets dat je zelf hebt gemaakt. Bij Studentendrukwerk kun je dit goedkoop, snel en eenvoudig doen! Je kunt de bidon personaliseren door een naam, tekst, logo of foto toe toevoegen. Dit alles is heel makkelijk door onze Gift Editor.

  • Inclusief drinktuit en draaidop
  • Makkelijk te ontwerpen
  • 500ml
Begin nu
bidon-personaliseren-met-logo

Bidon personaliseren

Een bidon personaliseren met tekst, foto en afbeelding bij Studentendrukwerk is al mogelijk vanaf één stuk! De bidon is gemaakt van kwalitatief aluminium en heeft een witte kleur. Daarnaast heeft de bidon een inhoud van 500ml; voldoende inhoud dus voor een uurtje sporten. De bidon komt inclusief een drinktuit én een draaidop die er handmatig op gedraaid kunnen worden. Hierdoor is de bidon te gebruiken als sportbidon, drinkbeker en waterfles. Een drinktuit is natuurlijk ideaal tijdens het sporten en een draaidop is handig tijdens werktijd. Niemand vindt het leuk vindt om met de hand af te wassen, daarom is deze bidon vaatwasserbestendig. Meer productinformatie is te vinden op de productpagina.

Bidon personaliseren voor een ander

Je kunt natuurlijk de bidon personaliseren met een foto van jezelf of je eigen naam. Het is daarentegen ook mogelijk om een bidon te bedrukken met het logo of de naam van je vereniging, club of bedrijf. Wat is er nu gaver dan tijdens de voetbalwedstrijd van je club te drinken uit een bidon met logo? Een gepersonaliseerde bidon is ook top om te geven als cadeau. Geef bijvoorbeeld je sportmaatje een gepersonaliseerde bidon met een motiverende tekst er op. Of geef je moeder een mooie bidon cadeau met haar naam er op. Door de vele mogelijkheden in de Gift Editor is er voor elk wat wils.

Hoe kan ik een bidon personaliseren?

Je hebt geen professionele designer nodig om een bidon te personaliseren. In de Gift Editor kun je gemakkelijk een gepersonaliseerde bidon te ontwerpen. Hieronder staat precies uitgelegd hoe dat werkt:

  1. Ga naar de Gift Editor bovenaan de productpagina
  2. Kies een indeling en embleem of voeg een pdf toe
  3. Schrijf er een leuke tekst bij
  4. Tevreden? Klik dan op ‘voeg toe’

Het is ook mogelijk een pdf bestand aan te leveren. Bij de aanleverspecificaties kun je meer informatie vinden over waar het bestand aan moet voldoen voor een mooie druk.

bidon-personaliseren-met-foto

Snel een bidon personaliseren

Studentendrukwerk heeft een drukkerij op locatie. Daarom zijn onze prijzen laag, de kwaliteit hoog en de levertijden snel. De actuele levertijden kunnen we in 99% van alle gevallen garanderen. Is de levertijd niet snel genoeg voor je? Dan kun je ook kiezen voor spoedproductie, zodat je je gepersonaliseerde bidon nog eerder in huis hebt! *Spoedoptie heeft geen effect op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk