Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen

Bierglas graveren

Proost op unieke herinneringen met onze gegraveerde bierglazen. Personaliseer het glas met naam, datum of boodschap en geef het als cadeau of houd het zelf als aandenken aan een speciale gelegenheid. Of je nu wilt toosten op een verjaardag, een huwelijk of gewoon een gezellige avond met vrienden, met onze gegraveerde bierglazen maak je elk moment speciaal. Bestel nu en proost op een onvergetelijk herinnering!

  • Eigen tekst
  • Kant-en-klare thema's
  • Vanaf 1 stuk al
  • Volumekorting
Begin nu
Bierglas graveren

Zelf een bierglas maken

Zelf een bierglas graveren bij Studentendrukwerk. Of het nu voor een vriend(in) of familielid is, een gegraveerd bierglas is altijd een goed geschenk. Onze specialisten zijn niet allen gespecialiseerd in drukwerk, maar ook in het drukken van een grote reeks andere producten, waaronder dus bierglazen. Maak het glas uniek door bijvoorbeeld de naam van een dierbare toe te voegen. Maak het cadeau helemaal compleet met bijpassen bedrukte bierviltjes. Bestel nu en geef een onvergetelijk cadeau.

Wat kun je allemaal met een bierglas?

Een gegraveerd bierglas is niet alleen leuk om voor jezelf te maken, maar er zijn ook veel andere manieren waarop je het kunt gebruiken. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Geef het als cadeau aan vrienden of familieleden, bijvoorbeeld voor verjaardagen of een afscheid van de studieperiode.
  • Gebruik het als aandenken aan een speciale gelegenheid, zoals een afstudeerfeest of een andere belangrijke gelegenheid tijdens de studie.
  • Organiseer een fundraising evenement waarbij gegraveerde bierglazen met de naam van jullie studentenvereniging worden verkocht om geld in te zamelen voor een goed doel.
  • Bestel samen met medestudenten een gegraveerd bierglas voor een gezellige huisavond.

Waarom juist een gegraveerd bierglas?

Met een gegraveerd bierglas kun je eindeloos creatief zijn. Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeau, een uniek aandenken of een opvallend relatiegeschenk, een gegraveerd bierglas is altijd een goede keuze. Bestel nu jouw unieke gegraveerde bierglas en laat jouw creativiteit de vrij loop!

Hoelang duurt het voordat ik mijn bierglas kan verwachten?

Zodra je de bestelling hebt geplaatst, starten wij direct met he graveerproces. Dankzij onze eigen productiefaciliteiten, kunnen wij het gehele proces in de gaten houden. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van het graveren garanderen. Heb je haast? Dan kun je kiezen bij ons voor de spoedoptie. Dit zorgt ervoor dat wij jouw bierglas met één werkdag sneller produceren. Wil jij graag weten wanneer jij je bierglas kan verwachten? Kijk dan bij onze actuele levertijden.

Bierglas graveren
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk