Actie documenten24 20% korting op alle documenten!

Biervilt bedrukken

Wil jij biervilt bedrukken met het logo van je vereniging of club? In onze Online Editor kan iedereen vanaf zijn PC of telefoon een bierviltje ontwerpen. Met een drukkerij in eigen huis zorgen wij ervoor dat jij snel kunt genieten van een biertje op een door jou ontworpen bierviltje!

  • Dé goedkoopste bedrukte bierviltjes van NL
  • Kleine oplage mogelijk
  • Makkelijk te ontwerpen in de Online Editor
  • Snel geleverd
Begin nu
biervilt-bedrukken-samen

Biervilt bedrukken 

Studentendrukwerk is dé specialist is het bedrukken van biervilt! Met meer dan 20 jaar ervaring in drukwerk zorgen wij ervoor dat je bierviltjes professioneel uitzien. Je hebt de keuze uit ronde- en vierkante viltjes. Vierkant biervilt is meer geschikt voor een logo dat bestaat uit een woord en de ronde bierviltjes zijn ideaal voor grafische logo's. We kunnen je biervilt enkelzijdig en dubbelzijdig bedrukken. Laat bijvoorbeeld een QR-code met een link naar je website op de achterkant van het bierviltje drukken. Dit en vele andere mogelijkheden zijn mogelijk in onze Online Editor. Bovendien kun jij je biervilt drukken op houtbord of op origineel bierviltjeskarton.

Hoe kan ik biervilt bedrukken? 

Biervilt bedrukken is nog nooit zo simpel geweest. In de Online Editor van Studentendrukwerk kun jij binnen enkele minuten een bierviltje ontwerpen. Hieronder staat uitgelegd hoe dat werkt: 

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste bierviltje
  2. Kies uit één van onze ontwerpen of begin helemaal blanco
  3. Upload je foto’s en start met ontwerpen
  4. Stel je product samen en rond de bestelling af
  5. Je bierviltjes worden gedrukt en verstuurd!

Uiteraard kun je ook een ontwerp aanleveren in onze pdf-uploader. Kijk bij de aanleverspecificaties voor meer informatie hierover.

biervilt-bedrukken-chaos

Biervilt bedrukken voor mijn vereniging of club

Je logo van je vereniging of club bedrukken op biervilt is een goede manier van promotie! Bovendien geeft het je aanstaande borrel een speciale twist. In de Online Editor of in onze PDF-uploader kun je gemakkelijk en snel een bierviltje bedrukken met een logo. Daar komt bij dat jij bij grote oplages profiteert van dikke stapelkortingen! Ga naar de productpagina om je voordeel te berekenen. Maak je borrel helemaal compleet met een gepersonaliseerde borrelplank of een gegraveerd bierglas

biervilt-bedrukken-studentenvereniging

Snel biervilt bedrukken

Nadat je klaar bent met het bestelproces, gaan onze productiemedewerkers voor je aan de slag om het biervilt te bedrukken. In 98% van alle gevallen kunnen wij de actuele levertijden garanderen. Heb je de bierviltjes met spoed nodig? Dan is spoedproductie misschien een optie voor je! *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk