Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Cocktailkaart maken

Een cocktailkaart maken is een leuke manier om je feestje of event op te vrolijken. Voeg je favoriete drankjes zoals een Mojito of een Margarita toe aan je cocktailkaart voor een gegarandeerd toffe avond! Gelukkig hoef je geen professioneel designer te zijn om een cocktailkaart te ontwerpen. In onze Online Editor kan iedereen vanaf zijn telefoon of PC gemakkelijk en snel een cocktailkaart maken. 

  • Makkelijk te ontwerpen
  • Verschillende formaten
  • Snel bedrukt en geleverd
  • Ook geschikt voor de Horeca
Begin nu
cocktailkaart-maken

Cocktailkaart maken

Een cocktailkaart maken is mogelijk in maar liefst 7 verschillende formaten. A3- en A4 Long zijn het meest favoriet als cocktailkaart, maar de andere formaten lenen zich hier ook voor. Naast verschillende formaten kun je ook uit een gevouwen of een ongevouwen kaart kiezen. Bovendien kun je de cocktailkaarten afdrukken in kleur en in zwartwit op verschillende soorten papier. Dit is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te doen. Daar komt bij dat je ook kunt kiezen voor verschillende afwerkingsmogelijkheden. Meer informatie hierover is te vinden op de productpagina. Naast een cocktailkaart is het ook mogelijk om een drankkaart of menukaart te ontwerpen bij Studentendrukwerk. 

Hoe kan ik een cocktailkaart maken?

Een cocktailkaart maken voor je verjaardagsfeestje is dé manier om een onvergetelijke avond ervan te maken! Gelukkig is het ontwerpen hiervan erg eenvoudig dankzij de Online Editor van Studentendrukwerk. Volg de onderstaande stappen om je eigen cocktailkaart te ontwerpen:  

  1. Open de Online Editor en kies een formaat. Een 'long' formaat is typisch een formaat van een cocktailkaart. Je kunt natuurlijk ook voor een ander formaat kiezen. 
  2. Kies ervoor om plaatjes op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een foto of afbeelding van de ingrediënten van de cocktails die je gaat toevoegen. 
  3. Mensen vinden het leuk om het verhaal achter de een drankje te horen. Je kan bijvoorbeeld een klein tekstje opnemen waarin jij de oorsprong van de cocktail verteld. 
  4. Zorg ervoor dat jouw bedrukte drankkaart goed leesbaar is. Het is hierbij handig om goed naar het contrast te kijken. Een zwarte achtergrond met een grijze tekst is bijvoorbeeld niet goed te lezen.
  5. Laat je tekst na het ontwerpen ook een keer nalezen door iemand anders. Spelfoutjes staan natuurlijk nooit netjes!
  6. Indien je al een ontwerp hebt voor een drankkaart dan is het ook mogelijk je ontwerp aan te leveren als PDF bestand. Bekijk hier de aanleverspecificaties voor meer informatie hierover.

Ben je al in het bezit van een ontwerp voor je cocktailkaart? Dan kun je ook een pdf-bestand aanleveren. Kijk bij de aanleverspecificaties voor meer informatie over het aanleveren. Als je zeker wilt weten dat zonder (taal)fouten wordt bedrukt, dan is het mogelijk de cocktailkaarten te laten controleren door onze vormgevers. 

 

cocktailkaart-maken-drankkaart

Snel een cocktailkaart maken

Om zeker te weten dat je de cocktailkaarten op tijd is huis hebt, kun je kijken bij de actuele levertijden. In 98% van alle gevallen kunnen wij deze levertijden garanderen. Bovendien profiteer jij bij Studentendrukwerk van hoge volumekortingen op de cocktailkaarten. Dit is al het geval vanaf 10 stuks! Indien je de cocktailkaarten nog eerder in huis wil hebben, kun je de spoedproductie-optie overwegen. *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk