Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen

Online copyshop Eindhoven

Ben je op zoek naar een copyshop in Eindhoven?

Zoek niet verder! Bestel jouw drukwerk gewoon online en ontvang het thuis. Bij Studentendrukwerk bestel je almanakkenscripties en samenvattingen, maar ook foto'swanddecoratie en schoolartikelen. Al jouw drukwerk gemakkelijk en snel besteld op één plek!

Bestel drukwerk in Eindhoven vanaf de bank

Op Studentendrukwerk kun je makkelijk je eigen drukwerk samenstellen, vormgeven en bestellen. Via de website stel je jouw product eenvoudig samen waarna de prijs automatisch wordt berekend. Vervolgens kun je het product vormgeven in de Online Editor om het daarna met één klik op de knop te bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen PDF of Word bestand te uploaden, wel zo handig voor scripties en verslagen.

Goedkoop printen in Eindhoven

Goedkoop drukwerk was nog nooit zo makkelijk. Studentendrukwerk biedt lage prijzen ten opzichte van lokale copyshops. Daar waar je bij de meeste printshops in Eindhoven de hoofdprijs betaalt, betaal je bij Studentendrukwerk een studentenprijsje en wordt het thuis bezorgd. Wij zien het als een win-win situatie.

Professioneel online drukwerk bestellen in Eindhoven

Maanden heb je gewerkt aan je scriptie, thesis of proefschift, eindelijk is het af! Tijd om jouw werkstuk te laten drukken. Studentendrukwerk biedt verschillende opties voor het printen en binden van jouw werkstuk, de keuze is aan jou!

Bestel snel!

Studentendrukwerk verzendt drukwerk zo snel mogelijk. Heb je jouw drukwerk de met spoed nodig? Kies de optie ‘spoed’, dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling dezelfde dag nog geprint, ingebonden en verzonden wordt. Check de actuele levertijden om erachter te komen wanneer je jouw bestelling op de deurmat in Eindhoven kunt verwachten.

Let op: Documenten kunnen alléén online worden aangeleverd en worden vervolgens bij jou thuisbezorgd!

Copyshop Eindhoven
  • De laagste prijzen
  • Je drukwerk bij jou op de deurmat
  • Moet spoed vóór 12:00 besteld = morgen in huis*
  • Documenten, scripties, posters en visitekaartjes

* Afhankelijk van het product en inbindwijze. Bekijk de actuele levertijden

Een greep uit ons assortiment

Van boeken tot kalenders met een eigen ontwerp, wij drukken het voor je! Mis je een product in ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, er is veel mogelijk.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk