Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen

Online copyshop Rotterdam

Zoek je een copyshop in Rotterdam?

Bespaar tijd en geld, bestel jouw drukwerk online bij Studentendrukwerk. Voor een studentenprijs bestel je scriptiessamenvattingen en proefschriften maar ook wanddecoratiefoto’s en schoolartikelen.

Goedkoop printen in Rotterdam

Voor een paar simpele printjes of voor een dik werkstuk betaal je bij copyshops in Rotterdam vaak de hoofdprijs én je moet er ook nog eens naartoe. Bij Studentendrukwerk bestel je jouw drukwerk vanuit je luie stoel. Dan hoef je niet door weer & wind, ligt het binnen no-time op je deurmat en wordt je portemonnee blij!

Professioneel printen en binden in Rotterdam

Wij printen elke scriptiethesis of samenvatting op een professionele manier. Met onze eigen digitale drukkerij op locatie hebben wij zicht op het hele drukproces. Jouw werk wordt door ons gecheckt en afgedrukt zoals jij dat wilt. Op Studentendrukwerk kun je makkelijk je eigen drukwerk samenstellen, vormgeven en bestellen. Stel je product samen en de prijs wordt automatisch berekend. Vervolgens upload je een PDF of Word bestand. Heb je nog geen kant-en-klaar bestand? Geen probleem! Via de Online Editor kun je eenvoudig je werkstuk vormgeven.

Op zoek naar een persoonlijk cadeau?

Studentendrukwerk biedt niet alleen de mogelijkheid om werkstukken gemakkelijk en snel te drukken. In de webshop vind je een breed assortiment aan persoonlijke cadeaus. Laat bijvoorbeeld mokken drukken met de gezichten van je huisgenoten of bestel bierglazen met het logo van je vereniging! Heb je laatst een mooie foto gemaakt met je studiegenoten? Laat het printen op een canvas of spandoek!

Met spoed geleverd in Rotterdam

Deadline in zicht en de copyshops in Rotterdam dicht? Bestel snel met spoed bij Studentendrukwerk. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling dezelfde dag geprint, ingebonden en verstuurd wordt! Check de actuele levertijden om te zien wanneer jouw bestelling bezorgd wordt.

Let op: Documenten kunnen alléén online worden aangeleverd en worden vervolgens bij jou thuisbezorgd!

Copyshop Rotterdam
  • De laagste prijzen
  • Je drukwerk bij jou op de deurmat
  • Moet spoed vóór 12:00 besteld = morgen in huis*
  • Documenten, scripties, posters en visitekaartjes

* Afhankelijk van het product en inbindwijze. Bekijk de actuele levertijden

Een greep uit ons assortiment

Van boeken tot kalenders met een eigen ontwerp, wij drukken het voor je! Mis je een product in ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, er is veel mogelijk.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk