Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Delfts blauw tegeltje maken

Een Delfts blauw tegeltje maken is een leuke manier om je favoriete spreuk of levensmotto vast te leggen. Deze iconische tegeltjes zijn ontstaan in de Zestiende eeuw in de Zuid-Hollandse stad Delft. Tegenwoordig hoef je niet helemaal meer naar Delft voor zo'n tegeltje. Bij Studentendrukwerk kun je nu een Delfts blauw tegeltje maken met je eigen tekst of afbeelding. 

  • Met eigen spreuk, tekst of afbeelding
  • Hoge kwaliteit drukwerk
  • Snel geleverd
Begin nu
delfts-blauw-tegeltje-maken-met-tekst

Delfts blauw tegeltje maken

Een Delfts blauw tegeltje maken bij Studentendrukwerk is leuk, eenvoudig en goedkoop. Alle tegeltjes hebben een standaard formaat van 15 bij 15 cm en zijn gemaakt van echt keramiek. Bovendien heb je de keuze uit een standaard of een HD tegeltje. Door het handige ophangsysteem kun je gemakkelijk en zonder te boren het Delfts blauwe tegeltje aan de muur hangen. Heb je liever een staand tegeltje op je bureau of op de kast? Dan hebben we ook een tegelhouder. Nadat je je Delfts blauwe tegeltje hebt gemaakt, kun je voor deze opties kiezen. Let op: de tegeltjes worden digitaal bedrukt en zijn niet waterbestendig!

Delfts blauw tegeltje als cadeau

Een Delfts blauw tegeltje maken is harstikke leuk voor jezelf, maar is ook ideaal om te geven als cadeau. Geef bijvoorbeeld een tegeltje met een iconische uitspraak van je beste vriend of vriendin cadeau. Een Delfts blauw tegeltje is ook geschikt om te geven aan de mensen uit je vereniging, commissie of club. In dat geval profiteer je dan ook nog eens van onze volumekorting! Mocht je toch nog een vraag hebben over onze tegeltjes? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Hoe kan ik een Delftsblauw tegeltje maken?

In de Online Editor hartstikke eenvoudig om een Delfts blauw tegeltje te maken. Hoe je dat doet? Dat kun je hier beneden lezen: 

  1. Open de Online Editor en kies uit een tegeltje
  2. Kies uit een Delfts blauw tegeltje of een ander ontwerp
  3. Voeg een spreuk, tegeltjeswijsheid of een andere tekst toe
  4. Voeg optioneel een afbeelding erbij
  5. Maak je tegeltje af met enkele decoraties
  6. Voeg je tegeltje toe aan jouw winkelwagentje en rond het bestelproces af

Beschik je al over een ontwerp? Dan is het ook mogelijk om een PDF bestand aan te leveren. Zie hier de aanleverspecificaties

delfts-blauw-tegeltje-maken-drie-tegels

Snel een Delftsblauw tegeltje maken

Op het moment dat we je bestelling binnen krijgen, gaan we direct voor je aan de slag. Met een drukkerij in eigen huis kunnen we hartstikke snel leveren. In 99% van alle gevallen kunnen we de levertijden garanderen. Bekijk de actuele levertijden om te checken wanneer je je tegeltje kunt verwachten. Indien je meer dan één tegeltje nodig hebt, profiteer je al van onze hoge volumekortingen! Meer informatie over volumekorting is te vinden op de productpagina. Kun je niet langer wachten of heb je de tegeltjes sneller nodig? Overweeg dan de spoedproductie-optie. Bij spoedproductie zorgen wij ervoor dat je je Delfts blauwe tegeltje nog eerder in huis hebt. *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk