Actie documenten24 20% korting op alle documenten!

Drankkaart maken

Ben je op zoek naar een drankkaart voor een event? Of wil je iets speciaals toevoegen aan je feestje? In de Online Editor van Studentendrukwerk kun je nu goedkoop, gemakkelijk en snel een drankkaart maken. Deze kaarten zijn geschikt als drankenkaart, menukaart, cocktailkaart en voor de horeca! 

  • Makkelijk te ontwerpen
  • Verschillende formaten
  • Snel bedrukt en geleverd
  • Ook geschikt als cocktailkaart
Begin nu
drankkaart-maken

Drankkaart maken

Drankkaart maken is een leuke manier of je huisavond, verjaardag of ander feestje naar een nieuw niveau te tillen! Bij Studentendrukwerk kun je kiezen uit verschillende afwerkingen, formaten en andere opties. Je hebt de keuze uit gevouwen en ongevouwen drankkaarten. Verder kun je een drankkaart maken op A3, A4 en A5 formaat. Op de productpagina is meer informatie te vinden over de verschillende formaten. De drankkaarten worden in kleur of in zwart-wit gedrukt; helemaal naar wat jij in gedachten hebt. Bedrukking is zowel dubbelzijdig als enkelzijdig mogelijk. Bovendien kun je een matlaminaat- of glanslaminaat afwerking selecteren. Dit heeft jouw drankkaart een luxe uitstraling. Overigens heb je ook de keuze uit maar liefst 5 verschillende soorten papier!

Hoe kan ik een drankkaart maken?

  1. Open de Online Editor en kies een formaat. Een 'long' formaat is typisch een formaat van een cocktailkaart. Je kunt natuurlijk ook voor een ander formaat kiezen. 
  2. Kies ervoor om plaatjes op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een foto of afbeelding van de ingrediënten van de dranken/cocktails die je gaat toevoegen. 
  3. Mensen vinden het leuk om het verhaal achter de een drankje te horen. Je kan bijvoorbeeld een klein tekstje opnemen waarin jij de oorsprong van de cocktail verteld. 
  4. Zorg ervoor dat jouw bedrukte drankkaart goed leesbaar is. Het is hierbij handig om goed naar het contrast te kijken. Een zwarte achtergrond met een grijze tekst is bijvoorbeeld niet goed te lezen.
  5. Laat je tekst na het ontwerpen ook een keer nalezen door iemand anders. Spelfoutjes staan natuurlijk nooit netjes!

Indien je al een ontwerp hebt voor een drankkaart dan is het ook mogelijk je ontwerp aan te leveren als PDF bestand. Bekijk hier de aanleverspecificaties voor meer informatie hierover. 

drankkaart-maken-cocktails

Snel een drankkaart maken?

Met een eigen drukkerij kunnen we ontzettend snel leveren. Bij de actuele levertijden kun je zien wanneer je je drankkaarten kunt verwachten. In vrijwel alle gevallen kunnen we deze levertijden garanderen. Is je feestje binnenkort en wil je de drankkaarten nog eerder in huis hebben? Overweeg dan onze spoedproductie-optie. *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden. Bij Studentendrukwerk is het al mogelijk om drankkaarten te laten drukken vanaf 10 stuks! Heb je meer dan 20 drankkaarten nodig? Dan profiteer je van hoge volumekortingen die bij een hogere afname steeds voordeliger worden! Als je zeker wilt weten of jouw drankkaart mooi bedrukt wordt, laat dan jouw bestand controleren door één van onze vormgevers. 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk