Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen

Fotocollage op canvas

Fotocollage op canvas

Wil je een fotocollage laten afdrukken op canvas? Wij drukken het voor je af op een linnen doek met hoge kwaliteit! Maak je ontwerp in onze Online Editor of upload zelf je eigen PDF-bestand. Het canvas is gemaakt van 100% katoen, is duurzaam en UV- en waterbestendig. De canvassen zijn dankzij onze 12 kleurendruk van topkwaliteit. Hierdoor komen de details optimaal tot hun recht. Zowel de voor- als zijkanten kunnen bedrukt worden. 

template

Wat is een fotocollage

Een fotocollage is een verzameling van verschillende foto's die op een leuke manier zijn vormgegeven. Deze worden dan afgedrukt op canvas en hierdoor heb je een leuk gepersonaliseerd en origineel product!

Fotocollage op canvas ontwerpen

Een fotocollage op canvas kan je gemakkelijk ontwerpen in onze Online Editor. Volg hiervoor de onderstaande stappen en je kan gelijk aan de slag!

  1. Open de Online Editor en kies je formaat canvas
  2. Upload je foto's
  3. Ontwerp je fotocollage op canvas
  4. Bestel je fotocollage op canvas
canvas-ontwerpen

Verschillende formaten

Je hebt bij ons een groot aanbod met verschillende formaten canvassen. Zo bieden wij je de mogelijkheid om je collage op canvas af te drukken op vierkante, staande of liggende canvassen.

20 x 20 cmVanaf €12,99
20 x 30 cmVanaf €14,99
30 x 30 cm Vanaf €17,99
30 x 40 cmVanaf €21,99
40 x 40 cmVanaf €23,99
40 x 60 cmVanaf €29,99
60 x 60 cmVanaf €39,99
60 x 90 cmVanaf €49,99
90 x 30 cmVanaf €39,99

 

 

Fotocollage ophangen

Als je een fotocollage op canvas bij Studentendrukwerk bestelt, dan krijg je ook gratis een ophangsysteem bijgeleverd. Hiermee bevestig je de fotocollage op canvas makkelijk aan de muur. Het ophangsysteem zorgt ervoor dat het canvas strak tegen de muur wordt gehangen en er dus geen ruimte achter komt. Ook is het mogelijk om bij je fotocollage op canvas een lijst te bestellen. Hierbij kun je kiezen uit een zwarte of houtkleurige baklijst. Je collage op canvas wordt door ons aan de baklijst bevestigd.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk