Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Fotoklok

In de wirwar van studieboeken en deadlines, is er één item dat de muren van je studentenkamer kan opfleuren met een favoriet moment van jouw studentenleven: de fotoklok.  

Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kamer een persoonlijke galerij waar jij kunt aftellen voor jouw belangrijke deadlines. 

  • Gebruiksvriendelijke editor
  • Diverse ontwerpmogelijkheden
  • 30 x 30 cm
  • Inclusief batterijen
Direct fotoklok maken
Fotoklok

Zelf je fotoklok maken 

Hoe leuk is het dat jij elke dag naar beneden loopt en jouw zelfontworpen klok met je favoriete foto aan de muur ziet hangen? Deze klok vertelt niet alleen de tijd, maar legt ook je meest dierbare herinnering vast. Met deze klok met foto creëer je een uniek stukje huisdecoratie dat helemaal past bij jouw studentenleven.  

Voeg je favoriete momenten toe aan de klok: die geweldige roadtrip met vrienden, hilarische momenten tijdens studie-avonden of die ene speciale foto van het afstuderen. Of je nu kiest voor een collage van lachende gezichten of inspirerende citaten die je motiveren tijdens het studeren, deze fotoklok is een goede aanvulling op jouw studentenkamer!  

Zelf je fotoklok maken

Hoe maak ik mijn eigen fotoklok? 

Het ontwerpen van je fotoklok kan gemakkelijk en snel in onze Online Editor. We hebben alle stappen voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies hoe jij je eigen klok met foto kunt ontwerpen. Volg de volgende stappen en dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met jouw bestelling! 

  1. Start hier met het samenstellen 
  2. Open de Online Editor 
  3. Kies voor een kant en klaar ontwerp of ga zelf aan de slag 
  4. Klaar? Rond je bestelling af  

Wij zorgen ervoor dat jouw klok razendsnel jouw kant op komt, zodat jij deze in no-time aan de muur kunt hangen! 

Levertijden van de fotoklok 

De fotoklok wordt bij Studentendrukwerk in eigen huis geproduceerd. Hierdoor kunnen wij een snelle levering en 100% kwaliteitsgarantie garanderen. Mocht je willen weten wanneer jij jouw klok met foto kunt verwachten, dan kun je hier de huidige levertijden bekijken.  

Mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je nog andere vragen over een van onze overige producten, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is telefonisch, per e-mail en online via de chat bereikbaar. Ben je er klaar voor? Volg dan bovenstaande stappen en begin gelijk met het maken van je fotoklok! 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk