Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen

Gepersonaliseerd bierglas

Drinken jouw vrienden ook altijd 'per ongeluk' uit je bierglas? Een gepersonaliseerd bierglas is dé manier om dat te voorkomen. Het is nu mogelijk om goedkoop een bierglas te laten graveren! 

  • Makkelijk te ontwerpen
  • Met je eigen naam of tekst
  • Snelle levertijden
Begin nu
gepersonaliseerd-bierglas

Gepersonaliseerd bierglas

Een gepersonaliseerd bierglas bij Studentendrukwerk is gemaakt van hoge kwaliteit glas. Het bierglas heeft een inhoud van 50cl en is 9,5 x 20 cm groot. Je gepersonaliseerde bierglas wordt gegraveerd met behulp van lasertechniek door één van onze specialisten. Het is mogelijk om je bierglas te personaliseren in onze Gift Editor door tekst, emblemen en indelingen te gebruiken. Bovendien is dit bierglas geschikt voor allerlei soorten bier zoals: pils, witbier en speciaal bier. Het gepersonaliseerde bierglas heeft een mooie voet en is van horeca-kwaliteit! Wil je je volgende borrel naar een nieuw niveau tillen? Drink dan je favoriete biertje uit een gepersonaliseerd bierglas met je eigen bierviltjes

Hoe kan ik een gepersonaliseerd bierglas ontwerpen?

Gepersonaliseerd bierglas ontwerpen is enorm makkelijk en snel. Dit komt door onze Gift Editor, waarin iedereen een bierglas kan ontwerpen. Volg de onderstaande stappen om je gepersonaliseerde bierglas te ontwerpen: 

  1. Ga naar de Gift Editor op de productpagina
  2. Kies uit één van onze indelingen
  3. Vul je naam of een andere tekst in
  4. Kies een embleem wat bij je past
  5. Rond je bestelling af!
gepersonaliseerd-bierglas-leeg

Snel een gepersonaliseerd bierglas laten graveren 

Studentendrukwerk staat voor hoge kwaliteit en snelle levertijden. Kijk bij de actuele levertijden om te zien wanneer jij jouw gepersonaliseerde bierglas kunt verwachten. In 99% van alle gevallen kunnen wij deze levertijden garanderen. Het is ook mogelijk om voor de spoedproductie-optie te kiezen. Bij deze optie zorgen wij ervoor dat jij nog eerder kunt genieten van je bierglas! *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden. Heb je meerdere gegraveerde bierglazen nodig? Dan profiteer je bij Studentendrukwerk van volumekortingen! Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie. 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk