Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Kaarten maken met foto

Creëer unieke herinneringen met onze gepersonaliseerde kaarten. Voeg een speciale foto toe en maak de kaart helemaal af met een persoonlijke boodschap. Perfect voor verjaardagen, kerstmis of gewoon om iemand een hart onder de riem te steken. Bestel nu en geef iemand een onvergetelijk cadeau!

  • Gevouwen of ongevouwen
  • Verschillende formaten
  • Hoge volumekorting!
  • Online ontwerpen of eigen PDF
Begin nu
Kaarten maken met foto

Kaarten maken met foto

Wil jij zelf kaarten maken met een foto? Heb jij een toffe foto gemaakt van een feest, vakantie of uitje? Maak dan een kaart met foto en verstuur deze naar vrienden, familie of club genoten!
Zelf kaarten maken is super gemakkelijk en je kan deze goedkoop en snel bedrukken bij Studentendrukwerk. Ook als niet student kun jij voordelig je kaarten met foto maken tegen een vaste lage prijs en hoge volumekorting!

Hoe maak jij je persoonlijke fotokaart?

  1. Selecteer het formaat van je kaart
  2. Ontwerp je kaart met een leuke foto in onze Online Editor
  3. Voeg een leuk persoonlijk bericht toe
  4. Kies uit leuke decoraties
  5. Rond de bestelling af

Hoe zien mijn kaarten met foto eruit?

Het maken van kaarten met een foto is een eenvoudig proces. Bij Studentendrukwerk heb je de keuze tussen gevouwen of ongevouwen kaarten. Als je kiest voor onze gevouwen kaarten, kun je kiezen uit de formaten A6, A5, A4, 210 x 210 mm en 150 x 150 mm. Als je een ongevouwen kaart wilt, kun je kiezen uit de formaten A5, A6, 100 x 150 mm of 210 x 210 mm.

Hoelang duurt het voordat ik mijn kaarten binnen heb?

Zelf kaarten maken met foto is in een handomdraai gedaan. Zodra jij hiermee klaar bent zorgen wij ervoor dat het gelijk in productie gaat. Doordat wij een eigen drukkerij hebben is het voor ons mogelijk om het gehele drukproces te overzien. Hierdoor kunnen wij drukfouten minimaliseren en een hoge kwaliteitsgarantie garanderen. Studentendrukwerk is een van de snelste online-drukkerijen. Heb jij haast? Kies dan voor onze *spoedoptie. Dit zorgt ervoor dat wij jouw kaarten met één werkdag kunnen verkorten. Wil jij graag weten wanneer jij je kaarten kan verwachten? Kijk dan bij onze actuele levertijden!

*Spoedoptie heeft geen invloed op het leverproces

Kaarten maken met foto
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk