Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Kaarten met foto

De beste kaarten voor een verjaardag, een nieuw huis of andere gelegenheid vind je hier! Bij Studentendrukwerk kun je nu kaarten met foto maken. Onze speciaal ingerichte Online Editor biedt veel mogelijkheden om originele fotokaarten te ontwerpen. Probeer tal van unieke thema's of begin helemaal blanco. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en snelle levertijden!

  • Goedkoop in grote en kleine oplages
  • Verschillende formaten
  • Makkelijk te ontwerpen in de Online Editor
  • Razendsnelle levering
Begin nu
kaarten-met-foto

Kaart maken met foto

Kaarten maken met foto is de ideale manier om jouw vrienden en familie te bedanken! Bij Studentendrukwerk kun je eenvoudig en snel kaarten ontwerpen in verschillend formaten. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid en dus kun je je kaarten gemakkelijk aanpassen naar hoe jij wilt dat ze eruitzien! Bovendien kun je kiezen uit verschillende afwerkingsopties. Ga naar de productpagina voor meer informatie.

kaarten-met-foto-verjaardag

Hoe kan ik kaarten met foto ontwerpen?

Kaarten ontwerpen met foto is harstikke eenvoudig in onze Online Editor. Naast het toevoegen van een foto kun je met de Online Editor andere elementen aanpassen, zoals het lettertype, layout en kleur. Hieronder staat uitgelegd hoe jij een kaart met foto kunt ontwerpen:

  1. Open de Online Editor en kies het formaat kaart
  2. Upload je eigen foto's (of pdf-bestanden)
  3. Voeg teksten toe en eventueel cliparts
  4. Maak je kerstkaart naar eigen smaak op
  5. Rond de bestelling af en krijg je kaarten thuisgestuurd!
kaarten-met-foto-trouwen

Snel kaarten met foto bedrukken

Studentendrukwerk is een Nederlandse drukkerij, die al meer dan 20 jaar actief is in de branche.  Zodra u klaar bent met het ontwerpen van uw kaarten, drukken en leveren wij we meestal binnen 2 werkdagen. Ga naar de actuele levertijden om de exacte leverbelofte te achterhalen. Als je de kaarten sneller nodig hebt, kun je bij het afrekenen kiezen voor onze Spoedproductie-service. Deze service maakt een nog snellere levering mogelijk! *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk