Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Kalender 2023 maken

Een kalender 2023 maken is dé manier om het nieuwe jaar te starten! Ontwerp nu een leuke kalender voor op de WC of voor in je studentenhuis. Bij Studentendrukwerk is het maken van een kalender al mogelijk vanaf één stuk! 

  • Snel en goedkoop gedrukt, al vanaf 1 exemplaar!
  • Kalender voor 2023
  • Verjaardagskalender is ook verkrijgbaar
  • Verschillende formaten
Begin nu
kalender-2023-maken-staand

Kalender 2023 maken

Een kalender 2023 maken kan bij Studentendrukwerk in verschillende formaten. Je hebt de keuze uit A4 en A3 formaat, met bij beide de keuze uit staande of liggende variant. Heb je een ander formaat kalender in gedachten? Dan is maatwerk ook mogelijk! Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Naast het formaat kun je ook kiezen uit de hoeveelheid pagina's met een minimale eenheid van 12 en een maximale eenheid van 36 pagina's. Daarnaast kun je de omslag helemaal naar wens samenstellen door het soort omslagpapier te kiezen, die je kunt bedrukken in kleur of in het zwart-wit. Verder heb je de mogelijkheid uit maar liefst 20 verschillende soorten binnenwerk voor je kalender 2023. Het binnenwerk kun je enkelzijdig en dubbelzijdig bedrukken in kleur of in zwart-wit. Alle kalenders zijn voorzien van een metaalkleurige, zwarte of witte wire-O. Een kalender is géén kalender als je hem niet kunt ophangen. Daarom heb je de keuze om een hang-oog erbij te bestellen, zodat je de kalender gemakkelijk kunt ophangen. 

Kalender 2023 als cadeau

Een kalender 2023 is ideaal als cadeau of geschenk. Bij Studentendrukwerk is het namelijk mogelijk om de kalender los van elkaar te laten verpakken in plastic zakjes. Bovendien profiteer je van hoge volumekortingen! Kortom, indien je meerdere kalender 2023 wilt maken voor relaties of leden van je vereniging, dan ben je hier aan het goede adres. Je kunt je korting berekenen op onze productpagina

Hoe kan ik een kalender 2023 maken?

Gelukkig heb je niet veel nodig om een kalender 2023 te maken. In onze Online Editor kan iedereen vanaf zijn PC of telefoon gemakkelijk en snel een kalender ontwerpen door de stappen hieronder te volgen:

  1. Open onze Online Editor
  2. Kies het gewenste formaat van je kalender.
  3. Upload je eigen foto’s, logo of afbeeldingen.
  4. Sla je project op om er later verder aan te werken, of ga meteen door met bestellen!

Wanneer je reeds beschikt over een ontwerp, kun je deze aanleveren in de vorm van een pdf-bestand. Bekijk de aanleverspecificaties voor meer informatie hierover. 
 

kalender-2023-maken-liggend

Snel een kalender 2023 maken

In 99% van alle gevallen kan Studentendrukwerk de actuele levertijden garanderen. Dit komt omdat wij een drukkerij onder eigen dak hebben en dus het productieproces in eigen hand hebben. Indien je de kalenders nog eerder dan normaal in huis wilt hebben, kun je kiezen voor spoedproductie. * Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk