Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Kentekenplaat maken

Heb jij altijd al een kentekenplaat met je naam of een andere tekst willen hebben? Het is nu mogelijk zelf een kentekenplaat te maken! Het nummerbord is gemaakt van stevig dibond materiaal en is daardoor geschikt voor binnen én buiten. Een kenteken is harstikke leuk als decoratie aan de muur of voor in de vrachtwagen.

  • Geschikt voor binnen & buiten
  • Haarscherp bedrukt
  • Verschillende landen
  • Snel geleverd
Begin nu
/kentekenplaat

Kentekenplaat laten maken

Bij Studentendrukwerk is het mogelijk om kentekenplaten te laten maken van verschillende landen. Natuurlijk hebben we het geelkleurige Nederlandse nummerbord, maar ook de witte kentekenplaten van België, Frankrijk en Duitsland. Wil jij je kamer een unieke uitstraling geven? Kies dan voor een nummerbord uit California. Het nummerbord is gemaakt van stevig dibond-materiaal, wat een combinatie is van aluminium en kunststof. Hierdoor is het kenteken geschikt voor binnen- en buitengebruik. Daarbij is een kentekenplaat met eigen tekst leuk voor jezelf, maar helemaal top als cadeau!


Let op: Kentekenplaten kun je alleen laten maken bij een erkende kentekenplaatfabrikant. De kentekens van Studentendrukwerk zijn slechts voor decoratie bedoeld. 

Hoe ontwerp ik mijn eigen kentekenplaat?

Een kentekenplaat maken met je naam of een andere tekst is super eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om je eigen nummerbord te ontwerpen: 
Ga naar de productpagina en kies uit één van de 6 kentekenplaten

  1. Voer de tekst die je op het nummerbord wilt in. Tip: gebruik streepjes om de 2 letters (-) om het zo realistisch mogelijk te maken
  2. Kies een lettertype dat bij je tekst en de kentekenplaat past
  3. Stop het in je winkelmandje en rond je bestelling af!

Let op: Onze Gift Editor is hoofdletter- en leestekengevoelig en de kentekenplaat mag maximaal 30 tekens bevatten. 

kentekenplaat-maxime

Snel een kentekenplaat bestellen

Nadat je het bestelproces hebt doorlopen, gaan onze medewerkers direct aan de slag om je kentekenplaat te produceren. Onze actuele levertijden geven een indicatie van de dag dat je je pakketje kunt verwachten. Naast goede kwaliteit en snelle levertijden, vinden wij uitstekende klantenservice net zo belangrijk. Als je vragen hebt over een product of een bestelling, dan staat onze klantenservice 7 dagen in de week voor je klaar. 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk