Actie documenten24 20% korting op alle documenten!

Kwaliteitsgarantie

Ontwerp

Heb je per ongeluk een typefout gemaakt, een verkeerde foto geplaatst, of zit er een ander foutje in het ontwerp? Neem dan z.s.m. contact met ons op en wij printen eenmalig kosteloos het product opnieuw!

Kleuren

Komen de kleuren niet overeen of zijn de foto's te licht of te donker afgedrukt? Neem dan contact met ons op om de oorzaak en de oplossing te achterhalen. Vervolgens printen wij het product kostenloos opnieuw!

Snijden

Is er per ongeluk te veel van de pagina of foto afgesneden, of is het niet mooi afgewerkt? Dit mag absoluut niet gebeuren, dus printen we het product kostenloos opnieuw voor je!

Bezorging

Zijn je producten na 5 werkdagen nog niet bezorgd door PostNL? Wij willen niet dat je hiervan de dupe bent, dus printen wij kosteloos het product opnieuw!

Voldoet het product niet aan je verwachtingen? Neem dan contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Komen we er niet uit? Dan storten we je aankoopbedrag gewoon terug!

Studentendrukwek
  • De laagste prijzen
  • Je drukwerk bij jou op de deurmat
  • Met spoed vóór 12:00 besteld = morgen in huis*
  • Documenten, scripties, posters en visitekaartjes

* Afhankelijk van het product en inbindwijze. Bekijk de actuele levertijden

Een greep uit ons assortiment

Van boeken tot kalenders met een eigen ontwerp, wij drukken het voor je! Mis je een product in ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, er is veel mogelijk.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk