Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Naamkaartjes maken

Zelf je naamkaartjes maken om professioneel voor de dag te komen? Het is één van de oudste en nog steeds essentiële methoden om contactgegevens uit te wisselen. Met de visitekaarten van Studentendrukwerk zorg je altijd voor een blijvende indruk.

  • Verkrijgbaar vanaf 20 stuks
  • Verschillende afwerkingen
  • Enkel-/dubbelzijdig
  • Gedrukt in kleur
Begin direct
Naamkaartjes maken

Naamkaartjes met eigen ontwerp maken

Heb je jouw eigen bedrijf gestart tijdens of na je studie? Dan is het laten maken van visitekaartjes een slimme zet! Bij Studentendrukwerk kun je eenvoudig jouw eigen visitekaartjes ontwerpen en aanpassen naar jouw persoonlijke smaak en de stijl van jouw bedrijf. Deze kaartjes hebben het standaardformaat van 8,5 x 5,5 cm en kunnen zowel staand als liggend worden afgedrukt en al verkrijgbaar vanaf 20 stuks.

Naamkaartjes ontwerpen

Makkelijk naamkaartjes maken

Bij Studentendrukwerk kun je snel en gemakkelijk je naamkaartjes maken dankzij de handige Online Editor. Zelfs zonder grafische kennis maak je toch een professioneel business kaartje. Volg simpelweg de onderstaande stappen:

  1. Kies een formaat en bedrukking
  2. Open de Online Editor
  3. Selecteer een ontwerp of start een blanco project
  4. Klik op bestellen, en rond de bestelling af

Heb je een voorkeur voor het gebruik van InDesign of een ander ontwerpprogramma? Dat kan, het is namelijk mogelijk om een PDF-bestand aan te leveren op de website.

Makkelijk naamkaartjes maken

Naamkaartjes maken met meerdere opties

Bij het maken van je naamkaartjes heb je de keuze uit diverse afwerkingsopties. Hiermee kun je het papiertype selecteren, bepalen of ze een glanzende of matte uitstraling moeten hebben. Boven dat, kun je zelfs nog kiezen voor dubbelzijdige bedrukking om een extra professionele indruk te maken. Opvallen met je visitekaartje? Laat de hoekjes dan rond afsnijden. Je visitekaartjes zijn volledig aan te passen aan je wensen. 

Om het compleet te maken, zijn er nog extra opties. Kies voor een aluminium visitekaartdoosje, een promotiedoosje of een visitekaarthouder. Hiermee zorg je niet alleen voor een goede opslag van je naamkaartjes, maar kun je ze ook eenvoudig overal mee naartoe nemen.

Eigen naamkaartjes maken

Snel naamkaartjes verspreiden

Wil je weten wanneer jouw gemaakte naamkaartjes geleverd worden? Zodra je je bestelling hebt geplaatst, beginnen we direct met de productie. 

Als je de naamkaartjes snel wilt laten drukken, bieden we ook een spoedproductie aan. Hierdoor krijgt jouw bestelling prioriteit in ons productieproces. Je kunt meer informatie hierover vinden op onze pagina met levertijden.

Snel naamkaartjes maken
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk