Actie documenten24 20% korting op alle documenten!

Online agenda maken

Ben je op zoek naar een nieuwe agenda? Dan ben je hier aan het goede adres! Bij Studentendrukwerk kun je online een agenda maken en helemaal naar wens samenstellen. Maak online een agenda door zelf foto's, teksten en cliparts toe te voegen. Deze agenda is geschikt als jaaragenda, weekagenda, schoolagenda, dagplanner, zakagenda, werkagenda en zakelijke agenda. In onze Online Editor kun je de agenda helemaal naar wens personaliseren. 

  • Jaar- of schoolagenda
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Snelle levertijd
Begin nu
online-agenda-maken-vooraanzicht

Online agenda maken

Bij Studentendrukwerk kun je nu online een agenda maken met je eigen foto's en teksten. Je kunt kiezen uit een agenda van A5 (14,8 x 21 cm) of van A6 (10,5 x 14,8 cm) formaat. Daarnaast kun je kiezen tussen een schoolagenda of een jaaragenda. Een schoolagenda begint bij de start van het schooljaar en eindigt weer in de zomervakantie. In tegenstelling tot een jaaragenda die op 1 januari begint en op 31 december eindigt. Daarnaast bevat de schoolagenda cijferlijsten, roosters en ruimte voor notities. De jaaragenda heeft plek voor adresgegevens en notities. Oftewel, een agenda voor scholieren en studenten als voor thuis of op het werk! 


De agenda's van Studentendrukwerk komen optioneel met een mat transparante omslag zowel aan de voor- als achterkant. Dit zorgt voor extra bescherming én een toffe uitstraling. Bovendien beschikken de agenda's allemaal over een handige spiraalbinding. Hierdoor kun je makkelijk de pagina's omslaan en kun je eenvoudig de juiste week vinden. De ringband komt in de standaard metaalkleur, wit of zwart. 

Hoe kan ik online een agenda maken?

Online een agenda maken is snel en eenvoudig bij Studentendrukwerk. Dit komt door onze Online Editor. Hierin kun je gemakkelijk en snel online een agenda maken. Hoe dat precies werkt, wordt hieronder uitgelegd: 

  1. Open de Online Editor en kies voor een jaar- of schoolagenda
  2. Kies het formaat agenda dat je wilt maken
  3. Upload je foto’s en plaats deze in je agenda
  4. Maak je agenda nog leuker met extra cliparts
  5. Vul eventueel verjaardagen van vrienden alvast in
  6. Klaar met je ontwerp? Rond de bestelling af en je agenda wordt direct gedrukt!

Als je al over een ontwerp beschikt, kun je een Pdf-bestand aanleveren. Dan is het belangrijk dat je je ontwerp correct aanlevert. Alle mogelijke aanleverspecificaties zijn te vinden op de productpagina

online-agenda-maken-open

Snel online agenda maken 

Online een agenda maken is niet alleen snel op het gebied van ontwerpen, maar ook nog eens qua levertijd! Met een drukkerij in eigen huis kan Studentendrukwerk mega snel je agenda drukken en versturen. Als je exact wil weten wanneer je je pakketje kunt verwachten, check dan de actuele levertijden. Kun je niet langer wachten? Bij Studentendrukwerk kun je ook kiezen voor de spoedproductie-optie. Wanneer je meer dan 5 agenda's nodig hebt, kun je profiteren van hoge volumekorting! *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk