Actie ondernemen15 Tot 15% korting op bedrijfsartikelen!

Posters bestellen

Het ontwerpen van een poster kan eenvoudig via onze online ontwerptool. Hiermee kun je zelf afbeeldingen en teksten op een poster plaatsen, waarna deze wordt afgedrukt. Je poster kun je volledig naar eigen smaak opmaken door te kiezen uit verschillende kleurfilters en lettertypes. Moeite met het ontwerpen van je poster? Kies uit een aantal kant-en-klare thema's en laat je snel je posters afdrukken.

Als je zelf een PDF-bestand hebt die je wilt laten afdrukken is dit ook mogelijk door gebruik te maken van de online besteltool. Zodra je jouw bestelling hebt afgerond wordt je poster in productie genomen en wordt deze zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Posters laten afdrukken

Je kunt al een poster bestellen vanaf 1 stuk, maar ook grote oplage posters kun je goedkoop online kopen. Posters zijn beschikbaar van A3 tot en met A0 formaat en kunnen met verschillende afwerkingen gedrukt worden.

Een poster wordt standaard geprint op een 140 grams papiersoort met een licht gladde structuur, waardoor de afdruk een lichte glans met zich meekrijgt. Als extra optie kan gekozen worden voor een enkelzijdig glans- of matlaminaat afwerking, waarbij de poster wordt voor zien van glanzende uitstraling of juist een matte uitstraling.

Posters maken
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk