Actie slagen20 Geselecteerde documenten printen met 20% korting

Printshop Groningen

Is je scriptie of verslag eindelijk af? Dan is het tijd om het te laten printen, op zoek naar een professionele printshop dus! Op de fiets ga je naar de print shop aan de andere kant van de stad en zodra je af wilt rekenen blijkt dat je moet betalen voor het internet. Jouw scriptie stond natuurlijk in de cloud, wie neemt er tegenwoordig nog een USB-stick mee?

Vanaf je eigen laptop je scriptie printen en inbinden

Vanaf de bank, met je laptop op schoot, bestel je heel gemakkelijk jouw scriptie, thesis, proefschrift of ander drukwerk. Laat je scriptie printen en inbinden en voorzie het verslag van nietjes, een ringband (wire-o) of kies voor softcover of hardcover bindwijze en het verslag wordt ingebonden als een echt boek. Wil jij je scriptie net even wat extra aandacht geven? Kies dan voor een leren of linnen afwerking voor de rug bij een hardcover boek.

Super snelle bezorging of afhalen in Groningen

Je scriptie wordt supersnel bij jou bezorgt! Als je het voor 12:00 met spoed besteld, kun je het dezelfde dag nog ophalen of is het de volgende dag bij je thuis bezorgt. Zo hoef je niet eens de deur uit, wat natuurlijk erg prettig is als het bijvoorbeeld regent. Iets krapper bij kas? Als je in (of vlakbij) Groningen woont kun je geld besparen door het drukwerk af te halen in onze printshop.

Goedkoop printen in Groningen

We snappen maar al te goed dat student zijn al duur genoeg is, printen en inbinden doen we daarom voor een studentenprijsje. Lekker goedkoop en ook nog supersnel. In onze print shop produceren we al jouw drukwerk. Of het nu om een verslag, scriptie of een proefschrift gaat, bij Studentendrukwerk zit je altijd goed.

Je verslag, scriptie of proefschrift ingeleverd? Dan is het tijd om dat te gaan vieren. Ontwerp je eigen bierviltjes van de leukste momenten uit je studententijd om een feest nog leuker te maken!

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk