Printshop Groningen

Is je scriptie of verslag eindelijk af? Dan is het tijd om het te laten printen, op zoek naar een professionele printshop dus! Op de fiets ga je naar de print shop aan de andere kant van de stad en zodra je af wilt rekenen blijkt dat je moet betalen voor het internet. Jouw scriptie stond natuurlijk in de cloud, wie neemt er tegenwoordig nog een USB-stick mee?

Vanaf je eigen laptop je scriptie printen en inbinden

Vanaf de bank, met je laptop op schoot, bestel je heel gemakkelijk jouw scriptie, thesis, proefschrift of ander drukwerk. Laat je scriptie printen en inbinden en voorzie het verslag van nietjes, een ringband (wire-o) of kies voor softcover en het verslag wordt ingebonden als een echt boek.

Super snelle bezorging of afhalen in Groningen

Je scriptie wordt supersnel bij jou bezorgt! Zo hoef je niet eens de deur uit, wat natuurlijk erg prettig is als het bijvoorbeeld regent. Iets krapper bij kas? Als je in (of vlakbij) Groningen woont kun je geld besparen door het drukwerk af te halen in onze printshop.

Goedkoop printen in Groningen

We snappen maar al te goed dat student zijn al duur genoeg is, printen en inbinden doen we daarom voor een studentenprijsje. Lekker goedkoop en ook nog supersnel. In onze print shop produceren we al jouw drukwerk. Of het nu om een verslag, scriptie of een proefschrift gaat, bij Studentendrukwerk zit je altijd goed.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk