Actie Documenten en feestartikelen: tot 20% korting!

Softcover printen en inbinden

Softcover inbinden

Een softcover wordt ook wel garenloos inbinden of paperback genoemd. Het is een inbindwijze waarbij de pagina's van het boekwerk worden vastgelijmd met oersterke PUR-lijm. Het omslag van een softcover wordt bij ons gedrukt op drielaags sulfaatkarton, dit is een stevige flexibele kartonsoort.

Een softcover geeft een strakke en professionele uitstraling aan je document, daarom wordt er vaak voor gekozen bij; scripties, verslagen en boeken. Deze manier van inbinden is zeer duurzaam en daardoor geschikt voor veelvuldig gebruik.

Goedkoop softcover printen en inbinden

Het printen en inbinden van een document met de softcover bindwijze hebben wij zo goedkoop mogelijk gemaakt. Wij houden de prijzen niet kunstmatig hoog, bij ons print iedereen voor een studentenprijs! Je profiteert bij ons ook nog eens van staffelkorting dus hoe hoger de oplage, hoe lager de prijs.

Makkelijk uploaden

Het enige wat jij hoeft te doen is het uploaden van je document, de gewenste papieropties kiezen en als afwerking voor softcover te kiezen. Wij zorgen er voor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je in huis is. Afhalen bij ons in Groningen is natuurlijk ook mogelijk.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk