Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Spandoek bedrukken

Heb je binnenkort een evenement en wil je het groots aanpakken door een spandoek te laten bedrukken? Of het nou gaat om een promotie, studentenfeest of sportwedstrijd, bij Studentendrukwerk ben je op het goede adres. In een paar makkelijke stappen kun je een spandoek bedrukken van de beste kwaliteit voor een vriendelijk prijsje!

  • Topkwaliteit
  • Eigen ontwerp
  • Hoge kleurechtheid
  • UV- en waterbestendig
Begin direct
Spandoek bedrukken

Mogelijkheden van een spandoek bedrukken 

Spandoeken zijn groot, opvallend en trekken direct de aandacht. Deel jouw boodschap volledig volgens jouw wensen en bedruk een spandoek van zeer sterk materiaal en haarscherpe kwaliteit. Daarnaast zijn onze spandoeken UV- en waterbestendig en kunnen ze zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Wij geven jou de vrijheid om je spandoek te bedrukken, jij hoeft alleen nog maar een maat en ophangsysteem te selecteren. Hierbij heb je keuze uit een vierkant of een rechthoekig spandoek en kun je voor zeilklemmen, ringen of geen ringen kiezen. Met de Online Editor kun je gemakkelijk een spandoek bedrukken, bekijk de mogelijkheden en bedruk je spandoek!
 

Spandoek ontwerpen en bedrukken

Hoe kan ik een spandoek bedrukken?

Dankzij onze Online Editor is het bedrukken van jouw spandoek in slechts enkele stappen gepiept.

1.    Open de Online Editor.
2.    Kies een formaat en ophangsysteem naar wens.
3.    Personaliseer je spandoek naar jouw smaak.
4.    Tevreden? Rond je bestelling af en laat ons de rest doen!

Na het bestellen gaan wij direct je spandoek bedrukken en zorgen we ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd.
 

Spandoek bedrukken

Waarvoor een spandoek bedrukken?

Onze spandoeken zijn geschikt voor allerlei gelegenheden waarbij je een blijvende indruk wilt maken. Of het nu gaat om bijeenkomsten, liefdadigheidsacties, schoolprojecten of feestjes, het bedrukken van een spandoek draagt bij aan het versterken van jouw evenement. Studentendrukwerk heeft het bestellen van spandoeken zo eenvoudig en goedkoop mogelijk gemaakt. Wij verzorgen graag drukwerk dat jij, als student of burger, nodig hebt. Ontdek met onze spandoeken de kracht van visuele communicatie, wacht niet langer en bedruk jouw spandoek!

Spandoek snel in huis

Vraag je je af wanneer jouw spandoek ongeveer wordt geleverd? Wanneer jij het spandoek hebt laten bedrukken, gaan wij direct aan de slag, omdat we begrijpen dat je het spandoek zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Bij Studentendrukwerk produceren we alle producten in eigen huis, waardoor we supersnelle levertijd kunnen garanderen. 

Mocht je jouw spandoek toch sneller nodig hebben dan de geschatte levertijd, dan kun je altijd kiezen voor de spoedproductie optie. Hierdoor krijgt jouw bestelling voorrang in ons productieproces! Voor meer informatie hierover kun je onze levertijden raadplegen.
 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk