Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Sportshirt bedrukken

Sport jij ook altijd in saaie T-shirts? Of doe je mee aan een evenement en wil jij leuk verschijnen? Maak dan je eigen T-shirts bij Studentendrukwerk. Voeg gemakkelijk leuke teksten, foto’s en logo’s toe!

  • Uniseks
  • Zwart of wit
  • Maten S t/m XL
  • Makkelijk te ontwerpen in onze software
  • 100% katoen
Begin nu
Sportshirt bedrukken vooraanzicht

Sportshirt bedrukken bij Studentendrukwerk

Doe jij mee aan een sportactiviteit samen met je vrienden of vereniging? Maak dan gezellig je eigen sportshirts! Ideaal voor teams of andere sporten. Wat is er nu leuker dan op een sportdag aan te komen met je eigen team shirts en eenheid te laten zien aan alle andere spelers.

Zo kun je zelfverzekerd gaan sporten en laten zien wie het beste team is!

Sportshirt voor mannen en vrouwen bedrukken

Onze sportshirts kunnen gedragen worden door mannen en vrouwen, dit komt doordat het shirt een ronde hals heeft. Daarnaast zijn er vier maten beschikbaar:

  • Small
  • Medium
  • Large
  • Extra large

Door dit aanbod van maten zit er vaak genoeg wel een maat tussen voor jou.

Hoe bedrukken wij de sportshirts?

Een sportshirt wordt bedrukt door middel van sublimatie. Dit houdt in dat wij warmte gebruiken om de logo, tekst of foto op het sportshirt te bedrukken. Hierdoor raden wij wel af om de opdruk op het shirt te strijken. Wat natuurlijk wel kan is het shirt een wasbeurt geven in de wasmachine.

Hoeveel sportshirts kan ik bestellen?

Bij Studentendrukwerk is het mogelijk om in verschillende oplages shirts te bestellen. Je kan namelijk al vanaf 1 stuk beginnen met bestellen. Dus wil je graag een sportshirt maken voor individuele sporten dan is dat zeker ook mogelijk!

Hoelang duurt het voordat ik mijn shirt binnen heb?

Ben je klaar met het ontwerpen van je shirt? Dan beginnen wij gelijk met het drukproces van je sportshirt. Doordat wij een eigen drukkerij hebben is het voor ons mogelijk om het gehele drukproces te overzien. Hierdoor zorgen wij ervoor dat we 99% van ons drukwerk foutloos wordt verstuurd. Heb je haast? Dat is geen probleem. Als je voor spoedoptie* kiest zorgen wij ervoor dat het productieproces met één dag wordt verkort. Vragen over wanneer je een sportshirt kan verwachten? Kijk bij onze actuele levertijden.

*Spoedoptie heeft geen invloed op het bezorgproces.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk