Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Tegeltjeswijsheid

Iedereen kent ze wel; die Oud Hollandse wandtegeltjes met een clichématige tegeltjeswijsheid. Bij Studentendrukwerk kun je nu zelf tegeltjeswijsheden op een wandtegeltje drukken. Kies bijvoorbeeld uit een mooie bestaande spreuk over liefde of humor. Het is ook mogelijk om je eigen tegeltjeswijsheid, spreuk of levensmotto te laten drukken op een tegeltje.

  • Eigen tekst, spreuk of afbeelding
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levertijden
Begin nu
tegeltjeswijsheid-sorry

Tegeltjeswijsheid op een tegeltje drukken

Een tegeltjeswijsheid maken is enorm makkelijk en snel in onze Online Editor. Na het ontwerpproces worden de tegeltjeswijsheden gedrukt op tegeltjes van echt keramiek. Alle tegeltjes zijn 15 x 15 cm groot en komen optioneel met een handig op hangsysteem. Bovendien kun je kiezen voor een HD tegeltje die in tegenstelling tot de reguliere vaatwasserbestendig is. Desondanks wordt de spreuk of motto geprint met een hoogwaardige flatbedprinter voor een uitstekend resultaat. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld een Delfts blauw tegeltje, een blanco tegeltje of één van onze andere toffe achtergronden. Alle tegeltjes worden in Full colour bedrukt en met meer dan 20 jaar ervaring kunnen levert Studentendrukwerk keer op keer kwaliteit! Meer informatie over de tegeltjes kun je vinden op de productpagina. 

Hoe kan ik een tegeltjeswijsheid op een tegeltje maken?

Het is mogelijk om een tegeltjeswijsheid te drukken op een tegeltje met verschillende thema’s, waaronder uiteraard het Delfts blauwe tegeltje! Volg de onderstaande stappen om je tegeltjeswijsheid te ontwerpen:

  1. Upload jouw foto en/of tekst in onze online editor
  2. Bewerk jouw tegeltje met onze effecten
  3. Voeg je tegeltje toe aan de winkelwagen en rond het bestelproces af

Als je een druk-klaar bestand hebt, kan je natuurlijk ook gebruik maken van onze Pdf-uploader. 

tegeltjeswijsheid-unieke

Snel tegeltje met tegeltjeswijsheid bedrukken

Studentendrukwerk heeft een drukkerij in eigen huis. Hierdoor kunnen we de kwaliteit hoog houden en snel leveren. Kijk bij de actuele levertijden om te weten wanneer je je tegeltje kunt verwachten. Onze klantenservice helpt je graag verder als je een vraag over een van onze producten hebt. Heeft je bestelling haast? Kies dan voor onze spoedoptie. 
*Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.
 

 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk