Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Verjaardagskaart maken

Maak zelf een verjaardagskaart en verras je vrienden of familie met de origineelste verjaardagskaart ooit! Voeg je eigen foto's toe, kies een achtergrond en schrijf er een speciale wens op voor diegene. Het ontwerpen is hartstikke eenvoudig door onze Online Editor. Bovendien is het maken van verjaardagskaart ook goedkoop in kleine oplages!

  • Gemakkelijk te ontwerpen in de Online Editor
  • Goedkoop in grote- Ên in kleine oplages
  • Razendsnelle levering
  • Keuze uit verschillende formaten
Begin nu
verjaardagskaart-maken

Verjaardagskaart maken met foto

Studentendrukwerk helpt je met een verjaardagskaart maken door het ontwerp- en bestelproces zo makkelijk mogelijk te maken. Verjaardagskaarten zijn altijd een mooi cadeau, vooral als ze door jou zelf zijn gemaakt. Je hebt de keuze uit verschillende formaten, afwerkingen en andere opties. Voor meer informatie over de kaarten van Studentendrukwerk; ga naar de productpagina. Zit je zonder ideeën als het gaat om het maken van een verjaardagskaart? Don't worry! In onze Online Editor hebben wij al verschillende kant-en-klare ontwerpen voor je klaar staan. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een leuke foto van diegene toevoegen en de verjaardagskaart verder te personaliseren. 

Verjaardagskaarten uitnodiging

Is het niet iemand anders verjaardag, maar jouw verjaardag? Gelukkig is het ook mogelijk om verjaardagskaarten in de vorm van een uitnodiging te maken. Ontwerp een mooie verjaardagskaart en nodig al jouw vrienden en familie uit voor je feestje. Daarnaast kun je bij Studentendrukwerk ook terecht voor uitnodigingskaarten voor je 21 diner! Wil je je jouw 21 diner of ander feestje perfect maken? Het is ook mogelijk om bierviltjesslingers en andere feestartikelen te laten bedrukken.   

Hoe kan ik een verjaardagskaart maken?

Jij kent je familie en vrienden het beste, dus we willen dat jij een verjaardagswens kunt maken die bij hen past. We hebben het ontwerpen van een verjaardagskaart eenvoudig genoeg gemaakt voor iedereen, zodat jij meer tijd kunt besteden aan het vieren van de verjaardag zelf. Volg de onderstaande stappen om zelf een verjaardagskaart met je eigen foto te maken: 

  1. Open de Online Editor en kies het formaat kaart
  2. Upload je eigen foto's (of PDF-bestanden)
  3. Voeg teksten toe en eventueel cliparts
  4. Maak de verjaardagskaart naar eigen smaak op
  5. Rond de bestelling af en krijg je verjaardagskaart thuisgestuurd!
verjaardagskaart-maken-gefeliciteerd

Snel verjaardagskaart maken

Studentendrukwerk zet zich in voor het ontwerpen, drukken en verzenden van verjaardagskaarten. Wil je weten wanneer je je verjaardagskaart kunt verwachten, bekijk dan de actuele levertijden. In 98% van alle gevallen kunnen wij de levertijd garanderen. In geval van spoed kunt u kiezen voor de optie spoedproductie. *Spoedoptie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk