Actie Documenten en feestartikelen: tot 20% korting!

Wire-o inbinden

Wil je een verslag, rapport, scriptie of andere documenten inbinden? Kies dan voor een wire-o binding. Het geeft een professionele indruk terwijl het goedkoop is om te drukken.

Een wire-o binding is een metalen ringband binding om je document heen die de pagina’s bijeen houdt. Het voordeel van het inbinden met wire-o is dat de bladzijdes plat kunnen liggen als een verslag openligt. Verder is een wire-o geschikt voor grote documenten maar ook voor kleinere. Er is keuze uit verschillende formaten en kan in zwart-wit of kleur afgedrukt worden.

Alles gebeurt online

Je hoeft niet meer naar een copyshop in de buurt te fietsen. Je documenten kun je gewoon uploaden, wij printen, binden en versturen je werk. Het is ook mogelijk om met spoed te bestellen. Dan wordt je document nog dezelfde dag gemaakt en verstuurd, zodat jij deze de volgende dag in huis hebt.

Goedkoop wire-o inbinden en printen

Wij snappen dat je het als student niet altijd breed hebt. Daarom houden wij daar rekening mee. Bij Studentendrukwerk laat je jouw documenten goedkoop printen en inbinden. Laat je scriptie inbinden met een spiraalbinding en krijg deze vervolgens bij jou thuis bezorgd!

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk