Actie documenten24 20% korting op alle documenten!

Afscheidscadeau stagebegeleider

Afscheid nemen is nooit leuk, maar maak dit moment iets minder vervelend met een origineel afscheidscadeau voor jouw stagebegeleider. Hiervoor ben je bij Studentendrukwerk aan het juiste adres! Bij ons heb je ruime keuze uit verschillende afscheidscadeaus die helemaal naar wens gepersonaliseerd kunnen worden. Van theeglas tot feesthoedjes en van muismat met foto tot mokken. Met onze afscheidscadeaus sluit jij jouw stageperiode met een goed gevoel af!

  • Unieke en persoonlijke cadeaus
  • Gemakkelijk zelf te ontwerpen
  • Ruime keuze uit cadeaus
  • Snel in huis
Afscheidscadeau stagebegeleider
Afscheidscadeau stagebegeleider

Een gepersonaliseerd afscheidscadeau voor je stagebegeleider

Wat is er leuker dan het geven van een afscheidscadeau voor jouw stagebegeleider op je laatste stagedag? Een afscheidscadeau met eigen foto of ontwerp is dé geschikte manier om je stagebegeleider te bedanken voor zijn/haar tijd en aandacht. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mok met foto. Zo zal je stagebegeleider bij elk kopje koffie op het werk even aan je terugdenken.

Liefde gaat door de maag en wie is er nou niet fan van chocolade? Dan kun je jouw stagebegeleider ook verrassen met een chocoladecadeau. Wees creatief en ontwerp de doos met een foto of tekst naar wens en bestel direct.

Of houdt jouw stagebegeleider meer van een biertje? Dan kun je ook kiezen voor een gepersonaliseerd bierglas of bierviltje zodat jouw stagebegeleider ook nog eens aan jouw prestaties kan denken in zijn vrije tijd. 

Afscheidscadeau stagebegeleider foto

Hoe ontwerp je een afscheidscadeau voor je stagebegleider?

Het afscheidscadeau voor je stagebegeleider kun je snel en makkelijk maken met behulp van onze Online Editor. Volg de onderstaande stappen en je kunt direct starten met het ontwerpen van jouw gepersonaliseerde cadeau met eigen foto en tekst:

1. Kies het product dat je wilt maken
2. Open de Online Editor en upload je foto of tekst
3. Pas het ontwerp aan naar wens
4. Voeg jouw afscheidscadeau toe aan je winkelwagen en rond de bestelling af!

Jouw bestelde afscheidscadeau zal binnen korte tijd gedrukt worden. Zo kan jij jouw stagebegeleider nog voor je laatste dag bedanken voor zijn/haar inzet.
 

Afscheidscadeau stagebegeleider uniek

Levertijden afscheidscadeau stagebegeleider

Studentendrukwerk bedrukt alle afscheidscadeaus voor bijvoorbeeld je stagebegeleider in huis. Hierdoor is jouw ontworpen afscheidscadeau razendsnel bij je bezorgd. Benieuwd wanneer je het product in huis kan verwachten? Bekijk hier dan de huidige levertijden, zo weet jij precies wanneer jij je pakketje kunt verwachten. 

Kom je er niet helemaal uit? Dan staat de klantenservice natuurlijk altijd klaar om je te helpen met je vragen. Onze klantenservice is via de chat, via de mail en telefonisch te bereiken. Wij helpen je graag!
 

Afscheidscadeau stagebegeleider online
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk