Actie documenten24 20% korting op alle documenten!

Bidon met naam

Stop met het verspillen van je geld aan plastic wegwerpflesjes. Maak nu je eigen bidon met naam! Bij Studentendrukwerk kun je makkelijk, goedkoop en snel een bidon met tekst bedrukken. De bidon met naam is handig voor onderweg, tijdens het studeren en tijdens het sporten. Daarnaast is het ook enorm leuk om te geven als cadeautje. 

  • Inclusief drinktuit en draaidop
  • Vaatwasserbestendig
  • Makkelijk te ontwerpen
  • Cadeautip!
Begin nu
bidon-met-naam-Lois

Bidon met naam bedrukken

Een bidon met naam bedrukken is dé manier om te zorgen dat anderen van jouw drinken afblijven! De drinkfles is gemaakt van kwalitatief, stevig aluminium en is duurzaam in gebruik. Dus geen onnodige plastic wegwerp flesjes meer! De bidon komt in de kleur wit en heeft een zwarte drinktuit en draaidop. We weten dat met de hand afwassen niet je favoriete hobby is. Daarom wordt de bidon met naam bedrukt door middel van sublimatie (warmte). Hierdoor kun je de drinkbeker gewoon in de vaatwasser doen en blijft de print er mooi op zitten. 

 

Sportbidon met naam bedrukken

De sportbidon met naam is ideaal voor tijdens het sporten. In de sportfles past 500ml water of sportdrank. Je hoeft dus niet gedehydrateerd te raken tijden je inspanningen. Bovendien komt de bidon met maar liefst twee verschillende doppen: een drinktuit én een draaidop. De drinktuit maakt het makkelijk om de dorst te lessen tijdens het sporten en de draaidop is praktisch voor onderweg. Bovendien zit er bij de bidon een handige haak, waarmee jij de bidon aan je (sport)tas kunt bevestigen. Kortom, met deze bidon met naam ga jij je sportdoelen behalen! 
Let op: de bidon is géén thermofles! Wij raden dan ook ten zeerste af om warme dranken hierin te schenken. 

Hoe kan ik een bidon met naam ontwerpen?

Een bidon met naam ontwerpen is erg gemakkelijk in onze Gift Editor. Hieronder staat precies uitgelegd hoe jij je eigen gepersonaliseerde bidon kunt maken: 

  1. Ga naar de Gift Editor op de productpagina 
  2. Kies een indeling en embleem 
  3. Schrijf er een leuke tekst bij
  4. Tevreden? Klik dan op ‘voeg toe’
     
bidon-met-naam-robin

Snel bidon met naam bedrukken

Bij de actuele levertijden staat aangegeven wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Heb je de bidon sneller nodig voor een verjaardag of event? Bij Studentendrukwerk kun je kiezen voor de spoedproductie-optie. Dan zorgen wij ervoor dat je de bestelling nog eerder in huis hebt. Wil je bidons bedrukken met de naam van je studievereniging of sportvereniging? Dan kun je profiteren van volumekorting. Meer informatie hierover kun je op de productpagina vinden. *Spoedoptie heeft geen effect op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk