Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Bierglas met naam

Wie wil er nu niet een biertje drinken uit een bierglas met zijn of haar naam erop? Bij Studentendrukwerk kun je nu een bierglas met naam laten graveren voor een studentenprijsje! Iedereen kan vanaf zijn telefoon of laptop een bierglas ontwerpen met zijn eigen naam in onze Gift Editor. 

  • Al vanaf één stuk
  • Makkelijk te ontwerpen
  • Met je eigen naam of tekst
Begin nu
Bierglas-met-naam

Bierglas met naam

Het bierglas is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een luxe uitstraling. Bovendien is dit bierglas op voet beschikt voor alle soorten bier, waaronder speciaal bier. Het graveren van de glazen wordt gedaan door één van onze specialisten met behulp van lasertechniek. Het bierglas is 9,5 x 20 cm groot en heeft een inhoud van 50cl. Ideaal voor je favoriete pilsje!

Bierglas met naam als cadeau

Buiten dat een bierglas met naam harstikke leuk is voor jezelf, is het ook ideaal om aan iemand cadeau te geven. Laat een mooi bierglas graveren met de naam van diegene en geef een cadeau waar hij of zij écht iets aan heeft. Je kunt ook een bierglas graveren met de naam van je (studie)vereniging, bedrijf of club. In dat geval profiteer je ook nog eens van volumekorting! Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over volumekortingen.

Hoe kan ik een bierglas met naam ontwerpen?

Een bierglas met naam ontwerpen is bij Studentendrukwerk harstikke eenvoudig en snel dankzij de Gift Editor. Hieronder staat uitgelegd hoe jij een bierglas kunt ontwerpen met je eigen naam: 

  1. Ga naar de Gift Editor op de productpagina
  2. Kies uit één van onze indelingen
  3. Vul je naam of een andere tekst in
  4. Kies een embleem wat bij je past
  5. Rond je bestelling af! 
bierglas-met-naam-vincent

Snel bierglas met naam graveren

Nadat je het bestelproces hebt afgerond, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om je bierglas met naam te graveren. In 98% van alle gevallen kunnen wij de actuele levertijden garanderen. Heb je je bierglas met spoed nodig? Overweeg dan onze spoedproductie-optie. Hierdoor heb jij je bierglas met naam nog eerder in huis! *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden. 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk