Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Boek laten drukken

Je eigen boek laten drukken is nu super eenvoudig en goedkoop bij Studentendrukwerk. Wij drukken al onze boeken op een van onze moderne digitale persen, die zorgen voor een uitstekende drukkwaliteit. Daarnaast hanteren wij een razendsnelle levertijd en messcherpe prijzen.

 • Hardcover, softcover en spiraal
 • Goedkoop in kleine oplages
 • Gratis proefdruk vanaf 10 stuks
 • Volumekorting vanaf 2 stuks
Begin nu
boek-laten-drukken

Boek laten drukken

Een boek laten drukken kan bij Studentendrukwerk in verschillende formaten, inbindmogelijkheden en papiersoorten. Wij kunnen je boek in elk formaat drukken, van groot formaat A4 boeken tot kleinere A5 boeken. Daarnaast heb je de keuze uit een zwart/wit of een kleur bedrukking van je boek. Dit is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig mogelijk, afhankelijk van jouw wensen! Bovendien kun je een kaft kiezen die bij je boek past. Bestellen is super eenvoudig: selecteer een formaat, aantal pagina's en een aantal opties en je krijgt gelijk een prijs. Geen vage prijzen of offertes die lang op zich laten wachten. Daar komt bij dat je een digitaal voorbeeld van je boek te zien krijgt, waardoor je exact weet wat je binnenkrijgt. 

Ook als niet-student ben je meer dan welkom om bij ons een boekwerk te laten printen. Ervaar kwaliteit voor een studentenprijs.

Boek drukken kleine oplage

Wij zijn specialisten in het drukken van boeken in kleine oplagen. Sommige van onze klanten willen een klein aantal exemplaren drukken, anderen willen een eerste oplage van 100 of meer drukken. Dankzij onze digitale printers kun je bij ons je eigen boek laten drukken vanaf 1 exemplaar! Naast kleine oplages, kunnen wij uiteraard ook grote oplages drukken. Wil je meer dan 250 boeken drukken? Dan bent je bij ons aan het juiste adres! Neem dan contact op met onze klantenservice en we maken meteen een offerte!

boek-laten-drukken-detail

Hoe kan ik een boek laten drukken?

Een boek laten drukken is nog nooit zo simpel geweest door onze online besteltool. Je kunt je bestand uploaden als PDF of Word-document en onze online tool houdt automatisch rekening met afloop- en snijtekens. Volg deze stappen om je boek te laten drukken: 

 1. Ga naar de productpagina en stel een product samen
 2. Upload een pdf of word bestand van je boek
 3. Maak een keuze uit een papiersoort
 4. Kies voor een druk en de drukzijdes
 5. Voeg een afwerking toe
 6. Bepaal het materiaal voor de kaft
 7. Controleer je boek nog een keertje en laat je eigen boek drukken!

Bekijk onze aanleverspecificaties pagina voor meer informatie over het aanleveren van de bestanden.

boek-laten-drukken-open

Snel een boek laten drukken

Kwaliteit en snelle levering is waar het bij Studentendrukwerk om draait. Met onze eigen drukkerij kunnen we zowel kwaliteit als snelheid garanderen! Bekijk de actuele levertijden op onze website om te zien wanneer je je bestelling kunt verwachten. We kunnen ook bestellingen versnellen door het aanbieden van spoedproductie indien nodig. *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk