Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Brievenbuscadeau

Wil je iemand op een leuke manier verrassen? Met een brievenbuscadeau van Studentendrukwerk zorg je voor een glimlach met deze verrassing op de deurmat! Het is de perfecte manier om te laten weten dat je aan diegene denkt.

  • Kwalitatieve materialen
  • Past door de brievenbus
  • Gemakkelijk te ontwerpen
  • Persoonlijk cadeau online te maken
Brievenbuscadeau maken
Brievenbuscadeau

Een persoonlijk brievenbuscadeau

Door het drukke studentenleven kun je helaas niet overal tegelijk zijn. Geen zorgen als je een feestje hebt gemist, want bij Studentendrukwerk regel je zonder al te veel moeite een brievenbuscadeau. Denk bijvoorbeeld aan een verrukkelijk chocolade cadeau waarmee je iemand aangenaam verrast. Personaliseer de wikkel met een foto van jullie en voeg een leuke tekst toe. Laten we eerlijk zijn, wie wordt er nu niet blij van chocolade? Dus dit is altijd goed. 

Ben je meer van de game-avondjes met vrienden? Maak dan een unieke muismat met foto. Kies uit een ronde of een vierkante vorm en upload een grappige foto. Gegarandeerd dat dit voor een glimlach zorgt tijdens het gamen. 

Waar mensen zijn, wordt gedronken. Dus ontwerp een setje onderzetters en laat er een eigen tekst of foto op bedrukken. Geen kringen meer op de tafel betekent minder schoonmaakwerk na een gezellig borrelavondje met jouw vriendengroep!

Persoonlijk brievenbuscadeau

Hoe kan ik een brievenbuscadeau maken?

Het ontwerpen van een brievenbuscadeau is heel simpel. Met onze Online Editor is het creëren van een cadeautje een fluitje van een cent. Volg de onderstaande stappen:

  1. Kies een cadeau uit ons assortiment
  2. Selecteer een thema of start een blanco ontwerp
  3. Upload je leukste foto’s en schrijf een grappige of lieve tekst
  4. Tevreden? Voeg je cadeau toe en rond de bestelling af.

Wij zorgen ervoor dat je cadeau snel bij jouw vriend(in) op de deurmat ligt!

Brievenbuscadeau maken

Het brievenbuscadeau snel geleverd

Jouw brievenbuscadeau wordt geproduceerd in eigen huis bij Studentendrukwerk. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en snelle productie garanderen! Ben je benieuwd wanneer jouw pakketje wordt geleverd? Bekijk onze actuele levertijden

Voor vragen over het bestellen of producten, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar per telefoon, e-mail en via de chat.

Verras je vriend(in) met een gepersonaliseerd brievenbuscadeau van Studentendrukwerk en bezorg een glimlach direct aan zijn/haar deur!

Brievenbuscadeau versturen
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk