Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen

Online Copyshop Amsterdam

Ben je op zoek naar een copyshop in Amsterdam?

Je hoeft niet meer verder te zoeken! Bij Studentendrukwerk print je al je documenten makkelijk en snel online en krijg je het thuisbezorgd. Je hoeft dus niet meer de hele stad door met een USB-stick om je scriptiesrapporten en verslagen te laten printen en binden.

Goedkoop printen in Amsterdam

Documenten printen en afdrukken kost vaak veel tijd en geld. Bij de meeste printshops in de hoofdstad betaal je dan ook de hoofdprijs. Maar wij snappen dat je als student al een duur genoeg leven hebt. Daarom kan je bij Studentendrukwerk voor een studentenprijsje printen. Wij streven naar het printen van documenten met een hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Professioneel printen en binden in Amsterdam

Natuurlijk wil je wel dat je scriptie, thesis of proefschrift professioneel geprint en ingebonden wordt. Je bent er vast en zeker trots op. Daarom bieden wij een groot aantal bindopties. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor spiraalbinding, de softcover bindwijze en natuurlijk de vertrouwde nietjes! Zo heb je voor elk document de perfecte uitstraling die jij in gedachten hebt.

Niet meer de deur uit, alles gebeurt online!

Je hoeft niet meer door de grachten heen te scheuren met je fiets. Nu kun je zonder gestoord te worden door alle toeristen op je gemak online je bestanden aanleveren. Je upload bij Studentendrukwerk makkelijk je bestanden en wij printen deze en sturen ze op. Via de website is het mogelijk om Word en PDF-bestanden te uploaden. Hierdoor gaat het bestelproces lekker snel!

Spoedbestelling doen

Heb je jouw documenten zo snel mogelijk nodig? Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen met spoed. Je documenten worden dan op dezelfde dag nog geprint, ingebonden en verstuurd. Ondertussen kan jij lekker relaxen terwijl wij al het werk doen. Let op: Documenten kunnen alléén online worden aangeleverd en worden vervolgens bij jou thuisbezorgd!

Copyshop Amsterdam
  • De laagste prijzen
  • Je drukwerk bij jou op de deurmat
  • Met spoed vóór 12:00 besteld = morgen in huis*
  • Documenten, scripties, posters en visitekaartjes

* Afhankelijk van het product en inbindwijze. Bekijk de actuele levertijden

Een greep uit ons assortiment

Van boeken tot kalenders met een eigen ontwerp, wij drukken het voor je! Mis je een product in ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, er is veel mogelijk.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk