Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Online Copyshop Den Bosch

Op zoek naar een copyshop in Den Bosch?

Je bent hier op het juiste adres! Je kunt nu namelijk eenvoudig en snel je drukwerk bestellen via Studentendrukwerk. Upload je bestanden gemakkelijk via onze site en wij printen deze en sturen ze op! Zo hoef je je huis niet meer te verlaten om te zoeken naar een goedkope copyshop. Wij doen namelijk het werk voor jou!

Goedkoop printen in Den Bosch

Bij veel copyshop in de binnenstad betaal je enorm veel voor een paar simpele printjes. Bij Studentendrukwerk doen wij daar niet aan. Wij houden namelijk rekening met de portemonnee van de studenten en zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt.

Professioneel printen en inbinden in Den Bosch

Studentendrukwerk zorgt ervoor dat jouw scriptiethesis of proefschrift professioneel geprint en ingebonden wordt. Na maanden werk aan je onderzoek is dat het ook zeker waard! Je kunt helemaal zelf bepalen hoe jouw werk gedrukt wordt en hoe jij wil dat wij het inbinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor spiraalbinding, een softcover bindwijze of voor de oude, vertrouwde nietjes.

Jouw drukwerk snel in huis

Als je je bestelling eenmaal geplaatst hebt, wil je natuurlijk niet lang wachten. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk zo snel mogelijk jouw kant op komt. Heb je een deadline die je moet halen? Dat is geen probleem. Upload je bestanden en kies tijdens het bestellen voor de optie ‘spoed’. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw scriptiethesis of proefschrift dezelfde dag nog wordt gedrukt en wordt verzonden. Hierdoor kun je nog net snel die deadline halen!

Let op: Documenten kunnen alléén online worden aangeleverd en worden vervolgens bij jou thuisbezorgd!

Copyshop Den Bosch
  • De laagste prijzen
  • Je drukwerk bij jou op de deurmat
  • Met spoed vóór 12:00 besteld = morgen in huis*
  • Documenten, scripties, posters en visitekaartjes

* Afhankelijk van het product en inbindwijze. Bekijk de actuele levertijden

Een greep uit ons assortiment

Van boeken tot kalenders met een eigen ontwerp, wij drukken het voor je! Mis je een product in ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, er is veel mogelijk.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk