Copyshop Groningen

  • De laagste prijzen
  • Je drukwerk bij jou op de deurmat
  • Met spoed vóór 12:00 besteld = morgen in huis*
  • Documenten, scripties, posters en visitekaartjes

* Afhankelijk van het product en inbindwijze. Bekijk de actuele levertijden

Ben jij opzoek naar een goedkope professionele copyshop in Groningen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want dan is Studentendrukwerk jouw copyshop. Wij verzorgen al het drukwerk dat je nodig hebt tijdens je studie. Wij printen onder andere veel verslagen, scripties en proefschriften

Goedkoop printen in Groningen

Bij de meeste copyshops moet je veel betalen voor een paar simpele printjes. Bij ons niet! Wij snappen dat het studentenleven al duur genoeg is. Daarom bieden wij professioneel drukwerk voor een studentenprijsje, zo hou jij nog geld over voor een paar welverdiende drankjes in de kroeg :-)

Professioneel inbinden Groningen

Een scriptie, thesis of proefschrift is iets waar je trots op mag zijn. Daarom bieden wij verschillende inbind opties aan. Zo kun je ervoor kiezen om je document te voorzien van nietjes, wire-o (ringband) of kies ervoor om je document in te laten binden als een echt boek met een softcover of een hardcover bindwijze. Wil je écht je scriptie uniek maken? Kies dan voor een hardcover omslag met leren of linnen rug, zo weet je zeker dat al je harde werken op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd.

De copyshop voor en door studenten

In onze copyshop werken we met een enthousiast team van 30 studenten en jonge medewerkers aan het beste drukwerk van Groningen. Doordat wij beschikken over onze eigen productie kunnen wij de kosten laag houden.

Geen onhandige USB-stick

Bij ons hoef je niet langs te komen met een USB-stick met je bestanden, maar kun je gewoon makkelijk uploaden via onze website en het dezelfde dag (spoedlevering) nog komen afhalen. Kies je voor de standaard levering? Dan ligt je document de volgende dag voor je klaar.

Geen zin om te fietsen?

No worries, dan versturen we het document gewoon naar je huis. Bestel je met spoed voor 12:00 dan verzenden we het nog dezelfde dag! Anders wordt het de volgende dag verzonden. Zodat jij de deur niet uit hoeft.

scriptie
  • De laagste prijzen
  • Je drukwerk bij jou op de deurmat
  • Met spoed vóór 12:00 besteld = morgen in huis*
  • Documenten, scripties, posters en visitekaartjes

* Afhankelijk van het product en inbindwijze. Bekijk de actuele levertijden

Bestel direct je drukwerk online

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk