Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Online Copyshop Groningen

Ben je op zoek naar een copyshop in Groningen?

Zoek niet verder! Bij Studentendrukwerk print je al je documenten online en krijg je het thuisbezorgd. Je hoeft dus niet meer de deur uit met een USB-stick om je scripties, rapporten en verslagen te laten printen en binden.

Goedkoop printen in Groningen

Bij de meeste printshops in de leukste studentenstad van Nederland betaal je de hoofdprijs voor het drukken van een document. Wij snappen daarentegen dat je als student al een duur genoeg leven hebt. Daarom kan je bij Studentendrukwerk documenten laten printen voor een studentenprijsje.

Professioneel printen en binden in Groningen

Je scriptie, thesis of proefschrift is iets waar je trots op mag zijn. Je wilt natuurlijk wel dat je werk professioneel geprint en ingebonden wordt. Daarom bieden wij een groot aantal bindopties. Zo kan je kiezen voor spiraalbinding, de softcover bindwijze en natuurlijk de vertrouwde nietjes!

Niet meer de deur uit, alles gebeurt online!

Je hoeft niet meer over de grote markt heen te scheuren met je fiets. Het is mogelijk om je bestelling bij ons af te halen, maar wij bezorgen natuurlijk ook bij jou thuis! Bij Studentendrukwerk kan je alles regelen vanaf de bank. Je upload makkelijk Word of PDF bestanden via onze website. Wij printen ze dan voor je uit en leveren het zo snel mogelijk. Jij kan dus lekker relaxen terwijl wij je documenten printen, inbinden en versturen.

Spoedbestelling doen

Heb je jouw documenten zo snel mogelijk nodig? Bestel dan met spoed en je documenten worden nog dezelfde dag geprint, ingebonden en verstuurd. Let op: Documenten kunnen alléén online worden aangeleverd en worden vervolgens bij jou thuisbezorgd!

Copyshop Groningen
  • De laagste prijzen
  • Je drukwerk bij jou op de deurmat
  • Met spoed vóór 12:00 besteld = morgen in huis*
  • Documenten, scripties, posters en visitekaartjes

* Afhankelijk van het product en inbindwijze. Bekijk de actuele levertijden

Een greep uit ons assortiment

Van boeken tot kalenders met een eigen ontwerp, wij drukken het voor je! Mis je een product in ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, er is veel mogelijk.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk