Je eigen kleding bedrukken

Heb je nog last-minute bedrukte kleding nodig? Geen zorgen! Binnen onze eigen digitale drukkerij kunnen wij snel schakelen en dezelfde dag nog drukken. Ons assortiment bevat momenteel shirts en hoodies. Zit jouw product er niet tussen of ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn omtrent het bedrukken van kleding? Neem dan gerust contact op met onze specialisten van de klantenservice. Samen helpen wij jou verder. 

t-shirt-bedrukken-wit

Hoe kan ik snel online kleding bedrukken? 

Heb je geen bestand klaarstaan om jouw kleding te bedrukken? Dan kun je er ook voor kiezen om de Online Editor te gebruiken. Met onze software voeg jij gemakkelijk al je afbeeldingen toe. Volg de onderstaande 5 stappen om de kledingproducten te bestellen:

1.    Open de Online Editor en kies de item die je wilt gaan bedrukken
2.    Upload je foto’s en/of logo en plaats deze in het project
3.    Nog niet genoeg? Kies dan nog uit verschillende cliparts, filters en andere opties
4.    Klaar? Voeg het product toe aan de winkelwagen!
5.    Rond het bestelproces af. Wij gaan direct aan de slag voor je.

Heb je ervaring met ontwerpen? Neem dan een kijkje bij onze aanleverspecificaties of Indesign-sjablonen en lever je eigen pdf-bestand aan. 
 

Levertijd voor het bedrukken van je kleding

Doordat wij alle producten in onze eigen drukkerij produceren is het mogelijk om snel te leveren. Wij garanderen daarbij onze levertijden in 99% van de gevallen. Wil je jouw product net wat sneller in huis hebben? Kies dan voor onze spoedproductie-optie en uw bestelling wordt extra snel gedrukt. Bekijk hier de actuele levertijden voor meer informatie. 

*Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden
 

 

hoodie-bedrukken
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk