Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen

Online Printen Leiden

Ben je op zoek naar een copyshop in Leiden?

Je hoeft niet verder te zoeken! Bij Studentendrukwerk print je alles wat je wilt online en krijg je het thuisbezorgd. Je hoeft dus niet meer de deur uit met een USB-stick om je scriptiesrapporten en verslagen te laten printen en binden.

Goedkoop printen in Leiden

Bij de meeste printshops in de Sleutelstad van Nederland betaal je de hoofdprijs voor een paar simpele printjes. Maar bij Studentendrukwerk kan je voor een studentenprijsje al je documenten laten printen. Het studentenleven is immers al duur genoeg.

Professioneel printen en binden in Leiden

Je scriptie, thesis of proefschrift is iets waar je trots op mag zijn. Wij bieden een groot aantal bindopties. Zo kan je kiezen voor spiraalbinding, de softcover bindwijze en natuurlijk de vertrouwde nietjes. Voor welke print of bindwijze je ook kiest, wij zorgen ervoor dat het document professioneel wordt geprint en afgewerkt.

Niet meer de deur uit, alles gebeurt online!

Je hoeft niet meer door de grachten heen te scheuren met je fiets. Leiden mag dan wel de oudste universiteit van Nederland hebben, maar tegenwoordig is ook de service in Leiden modern. Vanaf de bank kan je bij Studentendrukwerk je documenten makkelijk en snel uploaden als Word of PDF-bestand. Zodra de bestelling is geplaatst printen wij het document voor je uit en wordt het zo snel mogelijk bij je bezorgd.

Spoedbestelling doen

Als je jouw documenten zo snel mogelijk nodig hebt is het ook mogelijk om te bestellen met spoed. Je documenten worden dan op dezelfde dag geprint, ingebonden en verstuurd. Jij kan dan lekker relaxen terwijl wij je werk printen, inbinden en versturen. Let op: Documenten kunnen alléén online worden aangeleverd en worden vervolgens bij jou thuisbezorgd!

copyshop
  • De laagste prijzen
  • Je drukwerk bij jou op de deurmat
  • Met spoed vóór 12:00 besteld = morgen in huis*
  • Documenten, scripties, posters en visitekaartjes

* Afhankelijk van het product en inbindwijze. Bekijk de actuele levertijden

Een greep uit ons assortiment

Van boeken tot kalenders met een eigen ontwerp, wij drukken het voor je! Mis je een product in ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, er is veel mogelijk.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk