Actie slagen20 Geselecteerde documenten printen met 20% korting

Online copyshop Nijmegen

Ben je op zoek naar een copyshop in Nijmegen?

Dat hoeft niet meer. Bij Studentendrukwerk print je alles wat je wilt online en krijg je het thuisbezorgd. Je hoeft dus niet meer de deur uit met een USB-stick om je scriptiesrapporten en verslagen te laten printen en binden.

Goedkoop printen in Nijmegen

Bij de meeste printshops in Nijmegen betaal je de hoofdprijs voor een paar simpele printjes. Maar bij ons niet. Wij snappen dat je als student al een duur genoeg leven hebt. Daarom kan je bij Studentendrukwerk voor een studentenprijsje printen.

Professioneel printen en binden in Nijmegen

Je scriptie, thesis of proefschrift is iets waar je trots op mag zijn. Je wilt natuurlijk wel dat je werk professioneel geprint en ingebonden wordt. Daarom bieden wij een groot aantal bindopties. Zo kan je kiezen voor spiraalbinding, de softcover bindwijze en natuurlijk de vertrouwde nietjes!

Niet meer de deur uit, alles gebeurt online!

Je hoeft niet meer door Nijmegen heen te scheuren met je fiets. Bij Studentendrukwerk regel je alles vanaf de bank. Je upload je bestanden en wij printen deze en sturen ze op. Het is niet ingewikkeld om je bestanden te laten printen. Je kan jouw documenten gewoon als Word of PDF bestand uploaden, wij printen deze dan voor jou uit.

Spoedbestelling doen

Heb je jouw documenten zo snel mogelijk nodig? Bestel dan met spoed en je documenten worden nog dezelfde dag geprint, ingebonden en verstuurd. Jij kan dan lekker relaxen terwijl wij je werk printen, inbinden en versturen.

Let op: Documenten kunnen alléén online worden aangeleverd en worden vervolgens bij jou thuisbezorgd!

Copyshop Nijmegen
  • De laagste prijzen
  • Je drukwerk bij jou op de deurmat
  • Met spoed vóór 12:00 besteld = morgen in huis*
  • Documenten, scripties, posters en visitekaartjes

* Afhankelijk van het product en inbindwijze. Bekijk de actuele levertijden

Een greep uit ons assortiment

Van boeken tot kalenders met een eigen ontwerp, wij drukken het voor je! Mis je een product in ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, er is veel mogelijk.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk