Online copyshop Utrecht

Ben je op zoek naar een copyshop in Utrecht? Dat hoeft niet meer. Bij Studentendrukwerk print je alles wat je wilt online en krijg je het thuisbezorgd. Je hoeft dus niet meer de deur uit met een USB-stick om je scripties, rapporten en verslagen te laten printen en binden.

Goedkoop printen in Utrecht

Bij de meeste printshops in Utrecht betaal je de hoofdprijs voor een paar simpele printjes. Maar bij ons niet. Wij snappen dat je als student al een duur genoeg leven hebt. Daarom kan je bij Studentendrukwerk voor een studentenprijsje printen.

Professioneel printen en binden in Utrecht

Je scriptie, thesis of proefschrift is iets waar je trots op mag zijn. Je wilt natuurlijk wel dat je werk professioneel geprint en ingebonden wordt. Daarom bieden wij een groot aantal bindopties. Zo kan je kiezen voor spiraalbinding, de softcover bindwijze en natuurlijk de vertrouwde nietjes!

Niet meer de deur uit, alles gebeurt online!

Je hoeft niet meer door Utrecht heen te scheuren met je fiets. Bij Studentendrukwerk regel je alles vanaf de bank. Je upload je bestanden en wij printen deze en sturen ze op. Het is niet ingewikkeld om je bestanden te laten printen. Je kan jouw documenten gewoon als Word of PDF bestand uploaden, wij printen deze dan voor jou uit.

Spoedbestelling doen

Heb je jouw documenten zo snel mogelijk nodig? Bestel dan met spoed en je documenten worden nog dezelfde dag geprint, ingebonden en verstuurd. Jij kan dan lekker relaxen terwijl wij je werk printen, inbinden en versturen.

Let op: Documenten kunnen alléén online worden aangeleverd en worden vervolgens bij jou thuisbezorgd!

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk