Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Dagboek maken

Wil jij graag je gedachten ordenen, doelen stellen en ervaringen vastleggen? Bij Studentendrukwerk kun je jouw eigen dagboek maken! Onze dagboeken zijn niet alleen super voordelig maar ook nog eens van topkwaliteit. In het hectische leven van een student kan het stilstaan bij de alle gebeurtenissen en chaotische dagen helpen gedurende jouw studententijd. 

Een dagboek komt niet alleen van pas om wat rust in je hoofd te krijgen en dingen van je af te schrijven maar is ook nog eens leuk om later terug te lezen. Zo gaan al je herinneringen uit de studententijd niet verloren. 

  • Word of PDF bestand aan te leveren
  • Hardcover, softcover, spiraal
  • Meerdere formaten
  • Snelle levertijden
Maak nu
Dagboek maken

Je eigen dagboek maken

Wil jij graag een dagboek maken waarin je al je persoonlijke herinneringen maar ook jouw studievoortgang kunt vastleggen? Bij Studentendrukwerk bieden we de mogelijkheid om jouw eigen dagboek te laten printen. Schrijf over leuke feestjes, stressvolle tentamenweken of over de P-uitreiking! Kies uit verschillende formaten, papiersoorten en inbindmogelijkheden. Zo stel je een dagboek samen dat volledig aansluit bij jouw persoonlijkheid.  

De meeste mensen kiezen voor de hardcover omslag. Deze ziet er professioneel uit en gaat lang mee dus is nog bestemd voor een aantal verhuizingen. Neem de pen in de hand en laat je gedachten de vrije loop!

Hoe kan ik mijn dagboek maken? 

Bij Studentendrukwerk kun je snel én eenvoudig je dagboek maken. Binnen een paar klikken heb jij dagboek ontworpen: 

  1. Klik op product samenstellen 
  2. Upload je word of PDF-bestand
  3. Kies uit papiersoorten en afwerkingen 
  4. Tevreden? Rond de bestelling af

Als je de bestelling hebt geplaatst, gaan wij direct aan de slag zodat jij van je dagboek kunt gaan genieten.

Eigen dagboek maken

Dagboek maken met snelle levering

Klaar om al je gedachtes te ordenen en een dagboek te maken? Wij hebben een drukkerij onder eigen dak waardoor wij naast prachtig drukwerk ook snelle productie kunnen garanderen. Als je wilt weten hoelang het duurt voordat je bestelling bij jou thuis geleverd wordt, bekijk dan de actuele levertijden. Heeft je bestelling haast, ga dan voor onze spoedproductie. 

Heb je tijdens het ontwerpen nog vragen, of loop je tegen een bepaalde stap aan? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch, per e-mail of online via de chat bereikbaar. 

Start jouw verhaal en leg het vast in je eigen gemaakte dagboek!

Eigen dagboek
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk