Actie documenten24 20% korting op alle documenten!

Onze drukkerij is gevestigd aan de Osloweg in Groningen. De drukkerij beschikt over een state of the art machinepark om de kwaliteit en levertijd van het drukwerk te kunnen garanderen. Al het drukwerk wat in onze webshop wordt aangeboden wordt gemaakt in onze eigen drukkerij en is dus 'made in Groningen'.

Drukkerij Groningen

Digitaal drukwerk uit Groningen

Doordat wij gebruik maken van digitale persen kunnen wij goedkoop en snel drukwerk leveren, ook in kleinere oplages. Wij maken gebruik van verschillende, hoogwaardige digitale persen. Hierdoor leveren we niet alleen het voordeligste drukwerk van Groningen, maar ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit.

Drukkerij Groningen

Internetdrukkerij Groningen

Wij zijn een echte internetdrukkerij, dit houdt in dat je bij ons je drukwerk besteld via onze webshop.Bekijk ons productoverzicht voor al het verschillende drukwerk wat wij aanbieden.Onze prijzen zijn overzichtelijk en transparant, je hoeft niet te wachten op een offerte je ziet direct wat je betaald.

Voordelen van een internetdrukkerij

  • Zie direct wat je betaald
  • Makkelijk bestanden uploaden
  • Overzichtelijk keuze uit producten en opties
  • Lagere prijzen door gestandaardiseerde processen
Drukkerij Groningen

Een greep uit ons assortiment

Van boeken tot kalenders met een eigen ontwerp, wij drukken het voor je! Mis je een product in ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, er is veel mogelijk.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk