Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen

Flyers afdrukken

Wat is de beste manier om een evenement of je vereniging te promoten? Flyers natuurlijk! Met behulp van onze unieke Online Editor kun je flyers ontwerpen en laten afdrukken. Bovendien is het afdrukken van flyers bij Studentendrukwerk betaalbaar en wordt je bestelling razendsnel bezorgd! 
 

  • Goedkoop in kleine oplages
  • Razendsnelle levering
  • Gemakkelijk te ontwerpen
Begin nu
flyers-afdrukken

Flyers afdrukken

Flyers afdrukken kan bij Studentendrukwerk in verschillende formaten. Naast het A4 formaat bieden wij onze flyers ook aan op de formaten 50 x 50 mm en 42 x 60 mm. Heb je een belangrijke boodschap over te brengen en wil je die op een eenvoudige manier uitdragen? Kies dan voor een van onze dubbelzijdige flyers. Zo kun je 'minder belangrijke' informatie zoals bijvoorbeeld uw adresgegevens op één zijde kwijt. De andere kant blijft vrij voor je hoofdboodschap. Wil je meer kleur op je flyer, kies dan natuurlijk voor een full color print! Je kunt je flyers ook in zwart-wit laten afdrukken of verschillende papiersoorten gebruiken zoals glad papier of matte laminaat afwerking. De volledige productinformatie is beschikbaar op de productpagina.

Hoe kan ik flyers afdrukken? 

Flyer afdrukken is nog nooit zo makkelijk geweest! Nu kun je zelf snel, gemakkelijk en professioneel flyers ontwerpen. Maak moeiteloos opvallende flyers vanaf je telefoon of pc in onze Online Editor. Volg de onderstaande stappen om flyers te ontwerpen en af te drukken: 

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste formaat
  2. Kies een achtergrond die past bij je bedrijf of event
  3. Voeg leuke foto's toe aan je flyer
  4. Typ een pakkende tekst erbij en kies een lettertype
  5. Maak je flyer helemaal af door decoraties toe te voegen
  6. Plaats de flyer in de winkelwagen en rond de bestelling af!

Als je flyer veel spel- en grammaticafouten bevat, zal een potentiële klant snel zijn interesse verliezen.  Zorg ervoor dat hij er op zijn best uitziet door hem te controleren op fouten, vooral spelfouten en ontbrekende informatie. Heb je al een drukklaar PDF-bestand? Maak dan gebruik van onze PDF Uploader. Kijk bij de aanleverspecificaties voor meer informatie. 

flyers-afdrukken-meerdere

Snel flyers afdrukken

Onze medewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat u flyers van topkwaliteit ontvangt om je bedrijf of vereniging te promoten. Bekijk onze levertijden om te achterhalen wanneer jij je bestelling kunt verwachten. In 99% van alle gevallen kan Studentendrukwerk deze levertijden garanderen. Je kunt ook voor spoedproductie kiezen voor nog snellere resultaten! Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over ons of onze diensten.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk