Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen

Flyers maken

Flyers maken is dé manier om een event of je vereniging te promoten. Gelukkig bieden wij bij Studentendrukwerk iets unieks; een plek waar je flyers kunt ontwerpen én laten maken! Het is al mogelijk om flyers te laten drukken vanaf 10 stuks.

  • Goedkoop in kleine oplages
  • Razendsnelle levering
  • Gemakkelijk te ontwerpen
Begin nu
flyers-maken

Flyers maken

Flyers maken bij Studentendrukwerk kan in talloze opties. Je het de keuze uit maar liefst 11 verschillende formaten! Kies voor een A4-formaat voor een grote flyer waar je veel tekst op kwijt kan. Wil je juist een kleine, simpele boodschap overbrengen? Kies dan voor een kleiner formaat als de 50 x 50 mm flyer. Bovendien kunnen wij je flyers enkelzijdig- en dubbelzijdig bedrukken. Bij een dubbelzijdig bedrukte flyer kun je 'minder belangrijke' informatie kwijt zoals bijvoorbeeld een achtergrondverhaal of je aanbod. De enkelzijdige variant heeft een witte achterkant. 


Het is mogelijk om je flyers in zwart-wit én in kleur te laten drukken. Dit kan op 5 verschillende soorten papier. Kies bijvoorbeeld voor glad papier als je opzoek bent naar een glanzende flyer. Verder kun je kiezen voor een mat- en glanslaminaat afwerking; dit geeft je flyers net dat beetje extra. Meer informatie over alle verschillende opties is te vinden op de productpagina.

flyers-maken-set

Hoe kan ik flyers maken?

Je hoeft geen professioneel designer te zijn om een flyer te ontwerpen; flyers maken bij Studentendrukwerk is harstikke eenvoudig en snel! In onze Online Editor kan iedereen vanaf zijn telefoon of PC een flyer maken. Hieronder staat uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat: 

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste formaat
  2. Kies een achtergrond die past bij je bedrijf of event
  3. Voeg leuke foto's toe aan je flyer
  4. Typ een pakkende tekst erbij en kies een lettertype
  5. Maak je flyer helemaal af door decoraties toe te voegen
  6. Plaats de flyer in de winkelwagen en rond de bestelling af!

Taal- en spelfoutjes in een flyer zijn natuurlijk niet gewenst. Controleer je bestand altijd goed op dit soort foutjes! Als je al in het bezit bent van een ontwerp is het ook mogelijk om een pdf-bestand te uploaden. Ga naar de aanleverspecificaties voor meer informatie. 

flyers-maken-hand

Snel flyers maken

Nadat je het bestelproces hebt afgerond, gaan onze medewerkers direct voor je aan de slag om je flyers te maken. Met meer dan 20 jaar ervaring in de drukwerkwereld kunnen wij niet alleen professioneel drukwerk maken, maar ook nog eens razendsnel leveren. Kijk bij de actuele levertijden om te zien wanneer jij je flyers kunt verwachten. In 99% van alle gevallen kunnen wij deze levertijden garanderen. Daarnaast kun je gebruik maken van onze spoedproductie-optie. Bij deze optie zorgen wij ervoor dat jij je flyers nog eerder in huis hebt dan normaal. Dit is al mogelijk vanaf 10 stuks! Heb je meer flyers nodig? Dan profiteer jij van dikke volumekortingen!

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk