Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Foto op schoolplaat

Een schoolplaat is iets wat je misschien nog kent van het Aardrijkskunde- of Geschiedenislokaal.  In plaats van een suffe landkaart kun jij nu zelf een foto op een schoolplaat laten drukken! Deze textielposters worden gedrukt op een canvasdoek en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

  • Gedrukt op canvasdoek
  • Magnetische posterlatten
  • Haarscherpe afdruk
Begin nu
foto-op-schoolplaat

Foto op schoolplaat

Een schoolplaat aan de muur is modieus, makkelijk te bevestigen en spotgoedkoop. Bij het woord 'schoolplaat' heb je misschien een associatie van een klaslokaal, maar een textielposter is dé interieurtrend van dit jaar. Laat bijvoorbeeld een leuke foto met je partner of huisdier bedrukken op een schoolplaat. Daarbij is het ophangen van de poster harstikke eenvoudig dankzij de magnetische posterlatjes. Bovendien is een textielposter aanzienlijk goedkoper dan bijvoorbeeld een canvas of foto in lijst. Daarom is een schoolplaat dé ideale oplossing om je studentenkamer goedkoop te decoreren. De foto op schoolplaat is verkrijgbaar in de volgende formaten: 

FormaatPrijs
A4 Staand € 7,89
A3 Staand € 9,67
A2 Staand € 13,23
500x500 mm € 13,24 

 

schoolplaat-met-foto-detail

Hoe kan ik een foto op schoolplaat ontwerpen?

Een foto op schoolplaat ontwerpen is een koud kunstje dankzij onze Online Editor. Hierin kan iedereen vanaf zijn PC of telefoon een prachtige textielposter ontwerpen. Wil jij graag aan de slag? Volg dan de onderstaande stappen.

  1. Open de Online Editor en kies het formaat schoolplaat
  2. Upload de foto’s die je wilt afdrukken
  3. Plaats deze op het doek en bewerk deze eventueel met filters, cliparts en teksten
  4. Voeg de schoolplaat toe aan de winkelwagen en kies de gewenste posterlatten
  5. Rond de bestelling af en krijg je foto op schoolplaat thuisgestuurd

Natuurlijk hoef je niet per se een schoolplaat te ontwerpen als je al een ontwerp in je bezit hebt. Het is ook mogelijk deze aan te leveren in de vorm van een pdf-bestand. Kijk bij 'Foto op textielposter' bij de aanleverspecificaties om te achterhalen hoe je dit bestand moet aanleveren. 

Snel een foto op schoolplaat bedrukken

We snappen dat jij je foto op schoolplaat zo snel mogelijk thuis aan de muur wilt hebben hangen. Gelukkig kunnen wij met meer dan twintig jaar ervaring in de drukwerkbranche razendsnel leveren. Bij de actuele levertijden kun jij precies zien wanneer je je schoolplaat kunt verwachten. Wil je lastminute nog een poster op textiel laten drukken? Kies dan voor spoedproductie.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk