Actie documenten24 20% korting op alle documenten!

Geboortekaartje met foto

Gefeliciteerd met de geboorte van je kleintje! Dit fantastische (baby)nieuws wil je natuurlijk met de rest van de wereld delen. Daarom kun je nu voordeling geboortekaartjes met foto laten maken. 

 • Online ontwerpen of eigen PDF
 • Keuze uit verschillende formaten
 • Kies uit ÊÊn van onze ontwerpen
Begin nu
geboortekaartje-met-foto

Geboortekaartje met foto

Bij Studentendrukwerk kun je geboortekaartjes drukken in allerlei verschillende soorten formaten en afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor een typisch klein geboortekaartje van 15 x 15 cm of pak grootst uit met een gevouwen kaart van A4-formaat. Daarnaast kun je je kaartje de finishing-touch geven met een UV-hoogglans afwerking of een andere optie. Meer informatie hierover is te vinden op de productpagina

geboortekaartje-met-foto-3

Hoe kan ik geboortekaartjes met foto ontwerpen?

Wat is er nu leuker dan zelf het geboortekaartje van je pasgeboren baby ontwerpen? Dankzij de Online Editor kan iedereen gemakkelijk een geboortekaartje met foto ontwerpen. Hieronder lees je hoe je dat doet:
Open de Online Editor en kies een formaat kaart. 

 1. Kies uit één van onze ontwerpen of begin helemaal vanaf nul. 
 2. Upload de leukste foto's van je kleine. 
 3. Schrijf de naam van baby en andere tekst 
 4. Maak het geboortekaartje naar eigen smaak op door cliparts en andere decoraties toe te voegen. 
 5. Rond de bestelling af en krijg je geboortekaartje thuisgestuurd!

Mocht je al in het bezit zijn van een ontwerp voor je geboortekaartje, dan is het ook mogelijk deze aan te leveren als pdf-bestand. Kijk bij de aanleverspecificaties voor meer informatie over het correct aanleveren van je geboortekaartje. 

geboortekaartje-met-foto-2

Wat zet je op een geboortekaartje?

Nu heb je een prachtige kaart ontworpen, maar wat zet je nu ook alweer op een geboortekaartje? We hebben het even voor je op een rijtje gezet:

 • De naam van je baby
 • De naam van de ouders
 • Plaats en tijdstip van de geboorte
 • Lengte en gewicht van de baby
 • De contactgegevens van de ouders

Tip: Schrijf er een leuke geboortetekst of gedichtje bij!

Snel geboortekaartjes met foto laten maken

Wij begrijpen als geen ander dat jij zo snel mogelijk je geboortekaartjes in huis wilt hebben. Met meer dan 20 jaar ervaring in de drukwerkbranche kunnen wij niet alleen de kwaliteit garanderen, maar ook razendsnel leveren. Bij de levertijden kun je een actuele leverbelofte vinden, zodat je precies weet wanneer je pakketje binnenkomt. Is dat niet snel genoeg? Onze spoedproductie-optie zorgt ervoor dat jouw bestelling voorrang krijgt en dus nog sneller dan normaal wordt geleverd. *Spoedoptie heeft geen invloed op de bezorgtijden. 

 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk