Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Geboortekaartje ontwerpen

Ben jij opzoek naar een plek om een geboortekaartje te ontwerpen? Het ontwerpen van een geboortekaartje is nog nooit zo gemakkelijk, snel en goedkoop geweest! In onze Online Editor kun jij binnen enkele minuten een mooi en persoonlijk geboortekaartje ontwerpen. Bovendien geniet je bij Studentendrukwerk ook nog eens van een razendsnelle levering en haarscherpe prijzen. 

  • Kies uit ÊÊn van onze ontwerpen
  • Ontwerp helemaal zelf een geboortekaartje
  • Spoedproductie is mogelijk
  • Keuze uit verschillende formaten
Begin nu
geboortekaartje-ontwerpen

Geboortekaartje zelf ontwerpen

Toegewijd aan het leveren van geweldig drukwerk, heeft Studentendrukwerk een unieke Online Editor gemaakt, waarin jij zelf een geboortekaartje kunt ontwerpen. Bovendien heb je de keuze uit verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Kies voor een typisch klein geboortekaartje 150 x 150 mm of kondig het babynieuws groots aan met een A5 kaart. De geboortekaartjes worden enkelzijdig- of dubbelzijdig bedrukt in full color. Om je geboortekaartje net dat beetje extra te geven, kun je ervoor kiezen om een UV hoogglans-afwerking aan het kaartje toe te voegen. Verder kun je er een set enveloppen bijbestellen, zodat de vader die niet bij de winkel hoeft te kopen. Voor meer informatie over de verschillende opties kun je een bezoekje plegen aan de productpagina

Hoe kan ik een geboortekaartje ontwerpen?

Gefeliciteerd met de geboorte van je kleintje! We weten hoeveel vreugde dit betekent en we willen je helpen dit nieuws te delen met vrienden, familie en collega's. Daarom hebben we het ontwerpen van een geboortekaartje zo makkelijk mogelijk gemaakt in onze Online Editor. Volg de stappen hieronder om zelf een geboortekaartje te ontwerpen.

  1. Open de Online Editor en kies het formaat geboortekaartje
  2. Upload je eigen foto's (of PDF-bestanden)
  3. Voeg de naam van de baby en andere teksten toe 
  4. Maak je geboortekaartje naar eigen smaak op
  5. Rond de bestelling af en krijg je geboortekaartjes thuisgestuurd!

Heb jij of iemand anders al een prachtig geboortekaartje ontworpen? Geen probleem! Maak dan gebruik van onze Pdf-uploader. Kijk bij de aanleverspecificaties voor meer informatie over het aanleveren van een pdf-bestand. 

geboortekaartje-ontwerpen-julia

Snel geboortekaartje ontwerpen en laten drukken

Wil je het nieuws van de geboorte van je kleintje delen met familie en vrienden? Kies dan bij Studentendrukwerk uit een enorme selectie voor persoonlijke geboortekaartjes. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen met plezier je eigen geboortekaartje ontwerpt, maar ook voor een snelle levering en een scherpe prijs. Bij de actuele levertijden kun je precies zien wanneer jij je geboortekaartjes op de deurmat kunt verwachten. In 99% van alle gevallen kunnen wij deze levertijden garanderen. Bovendien profiteer jij bij Studentendrukwerk van hoge volumekorting, die hoger wordt naarmate de afname groter wordt. Twijfel niet en stuur al je vrienden, familie en kennissen een zelfgemaakt geboortekaartje! 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk