Actie scriptie2024 20% korting op scripties en vaderdagcadeaus

Glazen graveren

Wil je het ultieme cadeau in huis hebben voor een vriend(in), familielid of een zakenpartner? Laat een glas graveren bij Studentendrukwerk! Naast het bedrukken van boekwerken zijn wij ook gespecialiseerd in het drukken van een grote reeks andere producten. Zo kan je ook bierglazen, wijnglazen en champagneglazen bij ons laten graveren! Ontwerp je eigen glas in onze Online Editor met bijvoorbeeld de naam van een dierbare, bedrijfsnaam of met een leuke tekst. Alles is mogelijk! Het graveren van glazen gebeurd met behulp van lasertechniek door één van onze drukspecialisten.

Wil je meer glazen laten graveren? Je krijgt al volumekorting vanaf 2 stuks!

glazen-graveren

Bierglazen graveren

Laat je bierglas graveren bij Studentendrukwerk! Een unieke bierglas is het perfecte cadeau voor een vriend(in) of zakenpartner. Ontwerp je eigen bierglas met logo, de naam van een dierbare of een bedrijfsnaam. Naast de gegraveerde bierglazen kun je er ook voor kiezen om bierviltjes te laten bedrukken. Zo maak je jouw bierglas helemaal compleet. Het formaat is 9,5 x 20 cm (49cl).

bierglas-graveren

Wijnglazen graveren

Wie houdt er nou niet van een goede wijn? Geef je familieleden een uniek wijnglas met zijn/haar meest herkenbare uitspraak. Met een persoonlijke boodschap gegraveerd op wijnglazen laat je gegarandeerd een blijvende indruk achter. Binnen een paar minuten ontwerp en bestel jij je persoonlijk ontworpen wijnglazen.

wijnglas-graveren

Champagneglazen graveren

Zorg ervoor dat je op een leuke wijze voor de dag komt met onze gegraveerde champagneglazen! Wij graveren onze glazen door middel van lasertechniek. Het laseren gebeurd erg accuraat met als resultaat: jouw favoriete tekst of ontwerp vereeuwigd op een champagneglas. Met een matte afwerking van het design krijg jij een premium ogend product in huis. Onze gegraveerde champagneglazen kun je natuurlijk ook goed gebruiken om als cadeau te geven!

champagneglas-graveren
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk