Actie scriptie2024 20% korting op het printen van jouw scriptie!

Hapjesplank graveren

Door je eigen hapjesplank te graveren, serveer je je vrienden en familie in stijl. Het is belangrijk om er een geslaagde avond van te maken en dat gaat met je gepersonaliseerde hapjesplank zeker lukken! 

  • 100% beukenhout
  • Slijtvaste gravering
  • Zelf te ontwerpen
  • Afmeting: 22 x 12 cm
Direct je hapjesplank graveren
Hapjesplank graveren

Je eigen stijlvolle hapjesplank graveren

Komen er spontaan vrienden of studiegenoten op bezoek? Dan ben je gelukkig altijd goed voorbereid met deze gegraveerde hapjesplank. Door bij Studentendrukwerk je eigen hapjesplank te laten graveren, heb je in een mum van tijd een verzameling aan hapjes stijlvol op de tafel staan. Voeg een aantal kaarsjes toe en je kunt er zelfs een romantische avond van maken.

Wanneer je een chille huisavond hebt met je huisgenoten of je hebt een romantisch diner, met deze gegraveerde hapjesplank laat je zeker een goede indruk achter. Zet bijvoorbeeld een gekke tekst of een leuke quote op de borrelplank. Begin nu met het graveren van je eigen hapjesplank en begin jouw volgende avond in stijl! 

Je eigen hapjesplank graveren

Hoe kan ik mijn eigen hapjesplank graveren? 

Door je hapjesplank te graveren heb je een onvergetelijke leuke borrelavond! Die moet dus bij de eerste huisavond gelijk op tafel! Daarom hebben wij het extra makkelijk voor je gemaakt om deze zelf te ontwerpen!

  1. Kies voor een borrelplank of een serveerplank
  2. Kies een leuke indeling
  3. Voeg je naam of een leuke quote toe
  4. Voeg hem toe aan je winkelwagen en rond de bestelling af

Je hapjesplank zal dan zo snel mogelijk gegraveerd worden. Zo kun jij binnenkort gelijk genieten van je eigen ontworpen creatie.
 

Hoe je hapjesplank graveren

Levertijden van de hapjesplank

Nadat je je hapjesplank hebt laten graveren, produceert Studentendrukwerk de hapjesplank in eigen huis. Hierdoor kunnen wij een snelle levering en 100% kwaliteitsgarantie garanderen. Mocht je niet kunnen wachten om je gegraveerde hapjesplank te bewonderen? Dan kun je hier de huidige levertijden bekijken, zo weet jij precies wanneer jouw feestje kan beginnen!

Mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je nog andere vragen over een hapjesplank graveren of een van onze andere artikelen, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is telefonisch, per e-mail en online via de chat bereikbaar!

Levertijden hapjesplank graveren
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk