Actie documenten24 20% korting op alle documenten!

Huiskleding bedrukken

Wil jij samen met de rest van jouw huis laten zien dat jullie één team zijn? Laat dan jullie eigen huiskleding bedrukken! Dat kan bij Studentendrukwerk. Via onze handige software kun je makkelijk en snel je eigen huiskleding ontwerpen en laten bedrukken!

  • Geschikt voor iedereen
  • Maten S t/m XL
  • Meerdere ontwerpmogelijkheden beschikbaar
  • 100% katoen
Begin nu
huiskleding-ontwerpen

Huiskleding bedrukken

Maak samen je eigen huiskleding om er voor te zorgen dat je één team bent tijdens huisavonden, feestjes of andere evenementen. Creëer je eigen kleding snel en makkelijk met behulp van onze software. 

Al onze kleding mogelijkheden zijn unisex en vallen qua pasform normaal uit. Wij raden dan ook aan om je standaard maat aan te houden bij het bestellen van je huiskleding. 

Eigen ontwerp bedrukken

Via de Online Editor is het mogelijk om gemakkelijk jouw huiskleding te ontwerpen. Er staan al meerdere standaardontwerpen voor je klaar om uit te kiezen, maar je kan ook je eigen ontwerp uploaden. Zorg er voor dat dit bestand in PDF of PNG is. Ook is het mogelijk om tekst toe te voegen aan je huiskleding! Houdt er verder ook rekening mee dat de bedrukking maximaal 28 x 29 centimeter is.

Waar is de huiskleding van gemaakt?

Een hoodie bedrukken bij Studentendrukwerk is de ideale huiskleding voor een warme winteravond. Deze hoodies zijn gemaakt van organisch katoen. Katoen is een stof dat ademt, waardoor het extra comfortabel is om te dragen. Ideaal voor avonden op de bank, tijdens het studeren of voor een huisavond met je huisgenoten!
Onze kleding wordt bedrukt met behulp van warmte (sublimatie). Wij raden je om die reden af om over de opdruk te strijken! Wel is het mogelijk om onze kleding in de wasmachine te doen.

Kun je ook andere huiskleding bedrukken?

Een andere optie voor huiskleding kan natuurlijk een T-shirt zijn! Ook onze T-shirts zijn te ontwerpen in onze editor. Maak gebruik van de standaardontwerpen die voor je klaar staan, of upload je eigen ontwerp. T-shirts zijn dan ook weer ideaal voor wanneer je met je huis naar feestjes, borrels of andere gelegenheden gaat. De T-shirts zijn in het zwart en wit te verkrijgen. Onze T-shirts zijn slimfit waardoor het naar elk lichaam vormt en hebben verder een ronde hals.

Levertijden huiskleding bedrukken

Wanneer jij klaar bent met het ontwerpen van je/ jullie huiskleding gaan wij gelijk aan de slag met het productieproces. Aangezien wij een eigen drukkerij hebben, kunnen wij het gehele productieproces goed in de gaten houden. 
Zit er haast achter de bestelling? Dan kan je kiezen voor onze spoed* optie. Hierdoor verkorten wij de productie met een gehele dag. Wil je precies weten wanneer jouw bestelling geleverd wordt? Kijk dan bij onze actuele levertijden.

*Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk