Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen

Kaarten ontwerpen

Ben je opzoek naar een plek waar je zelf kaarten kunt ontwerpen en laten drukken? Gepersonaliseerde kaarten hebben een meer blijvende indruk dan standaard kaarten, waardoor ze een ideale optie zijn voor vrijwel iedere gelegenheid. Bij Studentendrukwerk bieden we een scala aan verschillende thema's voor kaarten die u zelf kunt ontwerpen in onze Online Editor.

  • Goedkoop in grote en kleine oplages
  • Razendsnelle levering
  • Makkelijk te ontwerpen in de Online Editor
  • Verschillende formaten
Begin nu
kaarten-ontwerpen

Kaarten ontwerpen bij Studentendrukwerk

Kaarten ontwerpen bij Studentendrukwerk is goedkoop, makkelijk en snel! Bij het maken van je kaarten heb je de keuze uit verschillende papiersoorten en opties. Bovendien bieden wij een UV-hoogglans afwerking die je kaart een luxe uitstraling geeft. Je kunt bij Studentendrukwerk kiezen uit verschillende formaten, vormen en stijlen. Bovendien is het mogelijk om een set enveloppen erbij te bestellen. Meer informatie over de verschillende opties is te vinden op de productpagina

kaarten-ontwerpen-gevouwen

Hoe kan ik kaarten ontwerpen?

Gelukkig hoef je tegenwoordig geen professioneel designer te zijn om een setje kaarten te ontwerpen. In onze Online Editor kan iedereen gemakkelijk en snel een kaart maken. Volg de stappen hieronder om je kaarten te ontwerpen:

  1. Open de Online Editor en kies het formaat kaart
  2. Upload je eigen foto's (of pdf-bestanden)
  3. Voeg teksten toe en eventueel cliparts
  4. Maak je kerstkaart naar eigen smaak op
  5. Rond de bestelling af en krijg je kaarten thuisgestuurd!

Als je al in het bezit bent van een ontwerp is het ook mogelijk die aan te leveren in de vorm van een pdf-bestand. 

kaarten-ontwerpen-21

Kerst-, verjaardags- of trouwkaarten ontwerpen

Ben je het beu om elk jaar dezelfde saaie kaarten te sturen? Het is tijd om daar verandering in te brengen! Bij Studentendrukwerk kun je terecht voor kaarten voor vrijwel alle gelegenheden. Ontwerp bijvoorbeeld kerstkaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes of een verjaardagskaart! Om het nog makkelijker voor je te maken, hebben we een aantal standaard-ontwerpen toegevoegd, zodat je alleen wat foto's en tekst hoeft toe te voegen. Bovendien kun je bij Studentendrukwerk ook terecht voor menukaarten en visitekaartjes

kaarten-ontwerpen-koekje

Snel kaarten ontwerpen

Nadat je het ontwerp- en bestelproces hebt doorlopen, beginnen we direct met het drukken van je kaarten. Bij Studentendrukwerk kunnen we enorm snel leveren! Bij de actuele levertijden kun je precies zien wanneer jij je kaarten op de mat kunt verwachten. In 97% van alle gevallen kan Studentendrukwerk deze levertijden garanderen. Bovendien kun je kiezen voor onze spoedproductie-optie. Met spoedproductie kunnen we tegen een kleine vergoeding nog sneller drukken en verzenden. *Spoedproductie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk